امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 + 4✗9 ×

(17-08-2013، 14:17)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 14:15)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 14:12)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcryingcrying

لالا    لالا گل پونه

گریه نکن ..........Big GrinBig GrinBig Grin
بچه گیر اوردیAngryAngry

نهAngryAngryBlush
آگهی
صآدِق تَحویل بِگیر .. Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 186
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، sjmmc
من یه مدت نمی تونم بیام اومدم خدافسی کنم 

منظورم از یه مدت یعنی چند هفته

بآی ♥♡  

⊙___⊙

|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط HEART♥DEVIL ، T A R A ، FARID.SHOMPET ، Snow-Girl ، sjmmc
لآدَنی کوجآ میری ..؟؟ =(
× گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 1 +  4✗9  × 186
 سپاس شده توسط sjmmc
(17-08-2013، 14:17)مهسا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 14:15)النا3000§ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 14:12)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcryingcrying

لالا    لالا گل پونه

گریه نکن ..........Big GrinBig GrinBig Grin
النا جان لالا نمیخونن که

پس چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Sad
(17-08-2013، 14:18)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 14:15)♥ تیانا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2013، 14:13)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cryingcryingcryingcrying

اوخوی .. =(
اوخوی یعنی بروگمشوUndecided

نَه .. :|
0_0
(17-08-2013، 14:20)لادن. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه مدت نمی تونم بیام اومدم خدافسی کنم 

منظورم از یه مدت یعنی چند هفته

بآی ♥♡  

⊙___⊙

|:

موخوای بری؟

برا چی؟
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

تارا پس انپاری کار خوبی کردم که تو رو از شومپت ها جدا کردم و کردمت قراماپت.Big Grin
پس تارا دهات شما ابادانی هم ندیده تاکنون.Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط T A R A
(17-08-2013، 14:21)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لآدَنی کوجآ میری ..؟؟ =(
این روزآی آخر نت اومدنم هست میرم مسآفرت ♥♡

دلم برات تنگ میشه @___@
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط T A R A
salam

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان