امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¢گفتگو آزاد نسخه221¢

(07-12-2014، 20:23)Gıяʟ σғ тнε Sυп نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید پستامو لایک کنید ت اینستا

-_-

خدافسس
اسمت وسنت ؟
زان روزهاى خوب ، گویی هزار سال گذشته...
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
آگهی
(07-12-2014، 20:28)ғдф!ทд ^ــ^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2014، 20:23)Gıяʟ σғ тнε Sυп نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

خدافسس
اسمت وسنت ؟

مبی ._.  14_

فاطی شوور من اصد
حس رفتن نیس -ـ*

میمونم¢گفتگو آزاد نسخه221¢ 186

¢گفتگو آزاد نسخه221¢ 186
(07-12-2014، 20:30)Gıяʟ σғ тнε Sυп نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2014، 20:28)ғдф!ทд ^ــ^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

خدافسس
اسمت وسنت ؟

مبی ._.  14_

فاطی شوور من اصد
همجنس بازی؟

اسمتومتوجه نشدم
زان روزهاى خوب ، گویی هزار سال گذشته...
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
(07-12-2014، 20:36)ғдф!ทд ^ــ^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2014، 20:30)Gıяʟ σғ тнε Sυп نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

خدافسس
اسمت وسنت ؟

مبی ._.  14_

فاطی شوور من اصد
همجنس بازی؟

اسمتومتوجه نشدم

:/ بیجور 

فاطی بیا حال اینو بگیر

مبینا 

نه ماباهم شوخی میکنیم :||||||||||||||||||

ت بیو بده ؟؟
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(07-12-2014، 20:19)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچیم دستم رو دماغم نیس .. بعد عکسمو بندازم اینستا ^_^

دور از درکته ^ـ^

سکوت میکنم ((: !

ولی اون آواتاره خیلی خوب بود (..*)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
دبیرستان بود واسم مث اسیرستان ..
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(07-12-2014، 20:42)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـــِ چی مثــلـا ؟! |:

مال دوران خردسالی مـنــِ |:

((:
(07-12-2014، 20:44)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2014، 20:42)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـــِ چی مثــلـا ؟! |:

((:

شعر سهراب ام جی بود :|

عقل که نیس .. -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(07-12-2014، 20:46)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2014، 20:44)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـــِ چی مثــلـا ؟! |:

((:

شعر سهراب ام جی بود :|

عقل که نیس .. -_-

عــــــــــه ؟؟؟؟؟؟! |:

مـــرگــــ تو ؟! (:

من فکـــ کردمــ مالِ گوگــوشـــِ !

گفتم مال دوران خردسالی منه -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان