امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 17:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
مسیح و مرضی طلاق گرفتن ._.*

مسیح کیه؟ ._.*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=30878

._.
._.* منو یاده دخدرای تو بار میندازه که دور میله میرقصن ._.*
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 186
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، First Star
آگهی
سارا مَنَه باخ (*..)

سَن غلط الیسَن -________________-

(05-07-2014، 17:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يکي بيام Big Grin

تو ميگي سلامتي ._.
من ميگم طبيعت ._.
تو ميگي شامپو بابونه ي صحت -_-

تبليغ خر -__-

از دیــــــــــروز گیر دادی به شامپو / :>>

واست یکی میخرم هروقت رفتی گـرمـابه با اون شورتَک خوشگله بزنی به سرت :|||||||||||||||||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، Magical Girl
(05-07-2014، 17:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه طلاق نگرفتن .. مرضیه الکی بین خودشون دعوا راه انداخت ..

اگه مرضیه مسیح رو نمیخواست از اولش هم نباید قبول میکرد ! ._.

من با این مرضی یه بحث هایی دارم :|

یادم بندازین -_____-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد خزه اومد:V

:| الله اکبر

:|||.....

بای...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star ، melodi+ ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه طلاق نگرفتن .. مرضیه الکی بین خودشون دعوا راه انداخت ..

اگه مرضیه مسیح رو نمیخواست از اولش هم نباید قبول میکرد ! ._.

(05-07-2014، 17:33)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ..

اگه من خیلی کم بیام کیا منو یادشون میمونه؟ (..*)

من ._. !
جدی؟ .-.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو باشه ..! تینا دختر من ^_^ :|

جیغغغغ رضی میشه بابام ؟ ^_^ :|

آیسی ؟ مــــــــــامی ^_^*

آولی هم میشه آباجیم ^_^ :|

داداش نارم ؟ *._.*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا مَنَه باخ (*..)

(05-07-2014، 17:36)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يکي بيام Big Grin

تو ميگي سلامتي ._.
من ميگم طبيعت ._.

تبليغ خر -__-

واست یکی میخرم هروقت رفتی گـرمـابه با اون شورتَک خوشگله بزنی به سرت :|||||||||||||||||||||||

هَلَ بی سُز دِمَمیشم چِ :| -_-

آما شاید جتیم (..*)
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dead Silence
(05-07-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا مَنَه باخ (*..)

يکي بيام Big Grin

تو ميگي سلامتي ._.
من ميگم طبيعت ._.

تبليغ خر -__-

به تبليغش گير دادم ._.

دقت کن تبليغش واسه دو قرن پيشه ._.

من اسم شامپومو الان بگم همتون الان ميريد ميخريد ميزنيد به سرتون ._.

(05-07-2014، 17:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد خزه اومد:V

:| الله اکبر

:|||.....

بای...

(Big Grin)

بز***اي ديگه ._.

بدرود Big Grin
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs
من چه نسبتی با آیسان دارم ؟ :|

با مرضی چی :| ؟

کی کیه ؟ :/
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(05-07-2014، 17:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو باشه ..! تینا دختر من ^_^ :|

جیغغغغ رضی میشه بابام ؟ ^_^ :|

آیسی ؟ مــــــــــامی ^_^*

آولی هم میشه آباجیم ^_^ :|

داداش نارم ؟ *._.*
آیسان :|

من فقد بچت بودم >_<

تو منو بیشتر از مرضیه دوس داری خُ؟ >_<

رضام مرضیرو به فرزندی قبول نکرد ._.*

آباجی نیسم خواهرتم ._________________.* مامان ._.
A Friend is nothing but a known enemy
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 186
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، Dead Silence ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان