امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝

(24-07-2014، 15:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک ماه یک بار آخر هفته ها به فاطی که عممه (*..)

عمه فدات شه که انقد به فکرشی ^_^ :|

من زن قبلی صابر بودم حقم بیشتر از ایناس T_T

قرار بود نگم بهتون ولی خب دیدم ریا میشه دیگه ._.
 سپاس شده توسط melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star
آگهی
(24-07-2014، 15:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه ؟ :| قیصر رو میگم ._.

نرو دیوونه جواب پ.خ ی منوبده ^_^* :| .. !

سحر قرص اشتباهي خوردم (.. )

حالم خوب نيست -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول:
غلط می کنی!
توهین به مدیر مملکت ؟ -_-

چند هفته محرومش کنم ؟ :v
نقل قول:
نمیشه اکانت ادمینو بدید به من ؟ (._. )
نه اون دست ایمانه ._.*
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 185
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-07-2014، 15:06)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان ؟ T_T

عرفان شمارمو به هر عمه ننه ای که خواسته داده >_<

فقد این رضا رو ببینم -_-

چه قدرم خواهان داری! میخوام بزارم رو عنوانم به عنوانه چیز!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-07-2014، 15:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بعد تو و نورا به عنوان مامان بابای من مدیر میشین (*..)

:| ._.* ..

هیممـ ._.

D:

کوفت -_- مهرزاد چیز :|

میخواستم اواتارمو عوض کنم جنسن بزارم دیگه نمیزارم :V
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، First Star
(24-07-2014، 15:10)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:07)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:05)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ -_-
این همونه ک 190 درجه میرفت؟؟-_-

محمد؟0_o
پگاه؟؟؟0_0
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 177 ❝ 185
ب منم سپاس بدید لا مصباcrying
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(24-07-2014، 15:11)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
غلط می کنی!
توهین به مدیر مملکت ؟ -_-

چند هفته محرومش کنم ؟ :v
نقل قول:
نمیشه اکانت ادمینو بدید به من ؟ (._. )
نه اون دست ایمانه ._.*
ایمانو چیز خور میکنم اکانتو ازش میگیرم ._.
 سپاس شده توسط melodi+ ، ERF@N ، First Star
(24-07-2014، 15:11)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدرم خواهان داری! میخوام بزارم رو عنوانم به عنوانه چیز!
مگه هر عرفانی تویی -_- ؟

تو مگه شماره ی منو داری ؟ -_-

سِفِه -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-07-2014، 15:12)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:10)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:07)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 15:05)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ -_-
این همونه ک 190 درجه میرفت؟؟-_-

محمد؟0_o
پگاه؟؟؟0_0

5خوبييييييييييييييي؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان