امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

بادابادا مبارک بادا ایشالله مبارک باداTongueTongueTongueTongue
معلم میدانست که فاصله هاچه به روزمان می آورند که به خط فاصله میگفت :خط تیره
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(07-12-2013، 18:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 17:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا منم غاطی کردم دارم امتحان میکنم ببینم چی میشۀ فک کنم 22.3تارو ترکوندم Big GrinBig Grin

شیــوآ جـونم . . /: !! هیچـی وللش |: . .

دوستـآن مـن میخـوام بـرم . . اگه کسی دیگه ای اومـد حـرف زد بـدونید خــودم نیستم |: انگــآر یکـی میخــوآد بـامـن بـآزی کنـه |: !!

جونم ایسان بگو فدات بشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(07-12-2013، 18:01)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا داری چی کار میکنی موضوع هارو?:|||

چی کار کرده مگه ؟

آوا اینو ببند الان آبروم میره :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=68616&pid=1314570#pid1314570
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
دافسی از گفتگو آزاد!
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 184
تو بحث و گفت و گو موضوع هارو اپتال کرده میری میگه موضوع وجود ندارد -_-
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
بچــه هـآ خـدآفسـی!!×!! /:

بـرم درس بخـونم -_____- خـو دیگـه مُـرآقـب خـودتـون بـآشیـد (:

شبتـون دآمــدآرآن |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 184
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
تونستم ^_^
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=68616

(07-12-2013، 18:06)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بحث و گفت و گو موضوع هارو اپتال کرده میری میگه موضوع وجود ندارد -_-

اوع !
شیوا ؟ Big Grin

آواتارم خوبه ؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
(07-12-2013، 18:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-12-2013، 17:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا منم غاطی کردم دارم امتحان میکنم ببینم چی میشۀ فک کنم 22.3تارو ترکوندم Big GrinBig Grin

شیــوآ جـونم . . /: !! هیچـی وللش |: . .

دوستـآن مـن میخـوام بـرم . . اگه کسی دیگه ای اومـد حـرف زد بـدونید خــودم نیستم |: انگــآر یکـی میخــوآد بـامـن بـآزی کنـه |: !!

منم منم ^_^

نیگــآ نوشته منم منم |: !! ببین هرکی هستی با من شوخی نکن من جنبه درکیم اومده پایین میزنم شَتَکِـت میکنم -____- بـآزی بـآزی بـا دُم شیـر هم بـآزی!؟ |: خـودتو معـرفی کُـن |:!! زود
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 184
 سپاس شده توسط Mason ، Mïņ̃†êR
با اینکه خفه خون گرفته بودم
ولی بایBig GrinBig GrinBig Grin
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
کـَـم کَـم دآرم میتـرسم |: یـآجعفـر!؟بگـو تـو کیستی!؟ |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان