امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

ميدوني ترسناك تر از پيدا كردن سوسك تو اتاق چيه؟؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گم كردنشه!!
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 184
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، ◄Iяαи► ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
آگهی
(02-08-2015، 22:04)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 21:57)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 21:55)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 21:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ایفون داری ناراحتی؟.-.

فایوه فایو |:

من از جدیدا میخوآم >_<

راس میگه |:

فایو حست زود میگیر ..

سیکس پلاس هی حس القا میکنه |:
من و تو عوضی هم همش میگه آیفون سیکس پلاس کوفت آیفون شیش پلاس مرض 

این کارایی اون کارایی -_-
خخ (:

تاز p8 اومده شبیه آیفونه |:

روانی میکنن آدمو اصن |:
اون دیگه چه نوعشه ؟ منم میخوآم cry girl
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(02-08-2015، 22:04)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 21:57)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 21:55)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 21:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ایفون داری ناراحتی؟.-.

فایوه فایو |:

من از جدیدا میخوآم >_<

راس میگه |:

فایو حست زود میگیر ..

خخ (:

روانی میکنن آدمو اصن |:
هواوی؟ دوسش ندارم خوب نی
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
Wow wow wow sweet child of mine
دین دین دیرین رین رین دین دین دیرین رین رین

الان دارم میگوشم D=
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ρѕуcнσραтн ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 22:07)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فایوه فایو |:

من از جدیدا میخوآم >_<

راس میگه |:

فایو حست زود میگیر ..

خخ (:

روانی میکنن آدمو اصن |:
اون دیگه چه نوعشه ؟ منم میخوآم cry girl
من نمیخوام دیگع ._.

میخوام درسمو ادامه بدم 290

خعلی |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
P7 هواوی اسکی از گوشی من بود
کصافط
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 22:05)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:04)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:02)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Blue is the warmest colour 

جدی ؟ آره آبی قشنگه ^_^

خوبی ؟
مرسی تو خوبی
اونی ک گفتم اسم یه فیلم راجع به همجنسگرا های زن

منم خوبم !

همین ک گفتی آبی رنگ گرمیه ؟

چ ربطی ب همجنـ*ـس بازآ داره ؟
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(02-08-2015، 22:04)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:03)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:01)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:00)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
باشه سخن میگم:>>
حرف نزن-.- من گوشی ندارم تبلتمم توقیفه
سلام نوا

من وتو یک ساله همدیگه رو ندیدم
سلام Angel

خخخ بیا اسلموشن بریم ننننننواااااع

ممممروووا

( اسمامون بهم میاد ها  )
اگر خواهر دار شدم میزارم مروا
خخخخخ
نمیشه >__<
اره میاد.-.
+
ارین کدوم خواننده؟
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(02-08-2015، 22:08)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فایوه فایو |:

من از جدیدا میخوآم >_<

راس میگه |:

فایو حست زود میگیر ..

خخ (:

روانی میکنن آدمو اصن |:
هواوی؟ دوسش ندارم خوب نی
خوبه |:

بقیه برندا فقط پول مارک و برندشونو میگیرن |:

هواوی برعکسه |:

اصا تو هنر سیکسو دیدی |:

800 تومنه با امکانات گوشی دو و خورده ای |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
(02-08-2015، 22:09)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:05)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:04)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 22:02)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Blue is the warmest colour 

جدی ؟ آره آبی قشنگه ^_^

خوبی ؟
مرسی تو خوبی
اونی ک گفتم اسم یه فیلم راجع به همجنسگرا های زن

منم خوبم !

همین ک گفتی آبی رنگ گرمیه ؟

چ ربطی ب همجنـ*ـس بازآ داره ؟

یکی از دخترا موهاش آبیه
جایزه کن گرف
چیکارا میکنی
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان