امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 284

(27-01-2016، 17:04)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمونه اش دوست خودمه دوسال پیش با دوس پسرش یا همون عشقش فرار کرد..مامانش چن بار بهم زنگ زدومیپرسید ازش خبر دارم یانه..
چن وقت پیش دوستم زنگ زد گف پسره ولش کرده..الانم خونه باباشه.. الان هیچکس حاضر نیس باش ازدواج کنه چون از نظر همه اون گناهکاره..
ولی مطمئنم پسره راحت میتونه باهرکی دلش خاس ازدواج کنه..

خوب اون دختر احمق و ساده بوده که فرار کرده...پسره هم سو استفاده چی ؟ چرا تعمیم میدی به همه ی پسرا
مثل این میمونه چون رفیق من با یه دختری بوده دختره گفته مثلا برام مانتو بخر من بیام بگم اره همه دخترا پول پرستن !
D: 
ولش کن ایشاالله یه مقدار که تجربت بیشتر شد متوجه حرف امروز من میشی 
.............
درجواب اون جمله بابا بزرگتم شما درست میگی ...دخترا همه فرشته هستن پسرا هم شیطان رجیم...شما ببخش D: 
یا علی  : )))))))))))
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
 سپاس شده توسط elmira.a
آگهی
مثالت منو نابـــود کــرد! 245 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

که دوست داشتن چه کلام کاملی است

و

من...

چقدر دلم تنگ دوست داشتن است!
ببخشید ولی دوسته شما یکم کم داشته ساده نبوده
فرار چرا؟

خب معلومه تهش این میشه
|:my nfc

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 284 183

(27-01-2016، 17:09)elmira.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثالت منو نابـــود کــرد! 245 

درصد هایی هم که شما ارائه میدی هم همینطور منو نابود کرد : ))))

(27-01-2016، 17:09)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید ولی دوسته شما یکم کم داشته ساده نبوده
فرار چرا؟

خب معلومه تهش این میشه

کم نیستن از این شُل مغزا ....!
گول میخورن بعد میرن دادو هوار راه میندازن............آی پسرا ایننننننننننن آی اوننننننننن..اینا فلانن....
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
قضیه اش طولانیه ولی خانواده هاشون راضی نبودن..
پسره خیلی زرنگ بود مخشو راحت میزد آخرشم اینجوری کرد باش..
حرصم میگیره که پسره عین خیالشم نیس..ولی دوستم هنوزم میگه دوسش داره در احمق بودنش هیچ شکی نیس :|
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

و

من...

یکی از بزرگترین ارزوهام این بود که پسر میشدم
تو درک احساساتشون تجربه ی بسیار دارم:|
|:my nfc

گفتم منظورم همه ی پسرا نیس !
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

و

من...

اصن مدار منطقم سوخت . . .  :|
 سپاس شده توسط elmira.a
خخخخ
بیخیال ...
دخترا وپسرا همشون نخاله هم دارن فرشته هم دارن !
دلتنگی چه حس بدی است...

تنهایی چه حس بدی است

کاش...

پاره ای ابر میشدم

دلم مهربانی می بارید

کاش نگاهم شرار نور میشد

اشتی میدادش

و

و

من...

(27-01-2016، 14:18)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری پسرک شرقی؟؟ :183:

خوبم کلشر Smile
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان