امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

(03-07-2014، 14:34)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی چته؟ -_-
میدونم دلت تنگ نشده -_-
فقط گفتی منم که بنده ضایه نشم -_-*

من میدونم =-_-=

خُف---->بمیر:|

بی ادب-_-

پرو>_<
|:

من میفهمم

قضاوتت درست نیس^_^

من دوست دارم کثافت-_-
آگهی
یاســــــــی-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=47588&pid=1906662#pid1906662

بچـه ها صـابر از مـایده یه سوال کرده . بخونیدش . Angel
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Navisa.
جونــــــــم -_-
-_- ..........
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(03-07-2014، 14:34)ســـیــــنـــــا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:33)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:30)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:29)ســـیــــنـــــا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:26)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهــــــــــــــا
دوس دختر من میشی؟ SmileSmile

:|؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بـهـ حـرفـآش گـوش نـده .. !
حسود!

مـن !؟ (:

حـَسـود !؟ ..

نـبابا ! ..

اَز قـَدیم گـفـتَن :

بـاس قبل از دوسـت شـُدن گـفت ف«لانی دیوونـس ! ..

یـادت مـیاد یـه بـارم تُ بـا مـن دوسـت بـودی !؟ =)
 سپاس شده توسط Navisa.
(03-07-2014، 14:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم لعنتی cry girl

خیلی اشغالی cry girl

تو فقده فقد ماله خودمی کصافت cry girl

):

دروووووووووغ نگو به منcry girlcry girlcry girlcry girl

:|

تو رو هم دوس دارم اشغال ):

ولی اونی که گفتم مذکره ):

هعی /:

عاشقشم ، دوسش دارم ):

(03-07-2014، 14:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم لعنتی cry girl

خیلی اشغالی cry girl

):

منو میـگـه ؟ Big Grin

یه درصد فک کن تورو میگم :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa.
(03-07-2014، 14:36)ســـیــــنـــــا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:34)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:31)ســـیــــنـــــا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:30)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الیکا میگه بابک چرا اینجوری
به خاطر حرفای دیشب عصبی شد؟
منکه ازش عذرخواستم
هعی
یادته میگفتم عمرا......
بیـا خـُصوصی :| ..!
با منی؟
کـَسـی تـآحـآلا بـآت کـار دآشـته (: !؟

مـیفـَمـی !؟ ..

آتوسـا(1) ! ..

:| ..
تا دلت بخواد

من با یه اکانت دیگه تو پیام خصوصی دارم میچرخم چی فکر کردی

هعیی ! ..

کـسی نـفـهم تر اَ تُ تو دُنـیا وُجـود نـداره =| ..

مـن ج اون و دآدَم ! ..

بـا تُ چیکـار دآرَم بـابـا ! -_-*
 سپاس شده توسط Navisa.
(03-07-2014، 14:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=47588&pid=1906662#pid1906662

بچـه ها صـابر از مـایده یه سوال کرده . بخونیدش . Angel
خخخ خيلي جالب بود..
عموصابر چقدر مهربون شده ~__~
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-07-2014، 14:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 14:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم لعنتی cry girl

خیلی اشغالی cry girl

):

دروووووووووغ نگو به منcry girlcry girlcry girlcry girl

تو رو هم دوس دارم اشغال ):

ولی اونی که گفتم مذکره ):

هعی /:

عاشقشم ، دوسش دارم ):

دوست دارم رُکیcry girl
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان