امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈

(11-10-2020، 22:02)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 22:00)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوری پاهام به تخت خورد که ناکار شدم:|||°!

اوخی حالا خوبی ((:

مرسی
بهترم(=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Волшебник ، *VENUS*
آگهی
باز دکمه سپاسم قاطی کرد!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS*
(11-10-2020، 22:00)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوری پاهام به تخت خورد که ناکار شدم:|||°!

الهی)): خوب میشه من زیاد کشیدم|: مبل فقد مبل ای خدااا.___.
(11-10-2020، 22:02)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 22:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهون؟!
هیچ درامایی نبود؟
کسی نمیخواست با کسی رل بزنه؟
کسی طلاق نگرفت؟
کسی فحش نداد یا دعوا راه ننداخت؟ ( پس این پرهام داره چی کار میکنه .__. )

سهونننن ^.^
چطوری؟!

از اونا که انگشتت میخوره به کنار تخت و از درد اتیش جهنم بدتره؟

بلیییی
بد تو چطوری؟
دشمنات بد‌ باشن دُردونه! -_-
من خیلی خوبم!
امروز یکی از دوستامو که هم مغروره هم کله شق و باهام کات کرده بودو برگردوندم
یعنی اشتی کردیم ^.^
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel* ، Волшебник
(11-10-2020، 22:00)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 21:58)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای گاد|:
بزار فردا بخون^^♡
من خودم نصفشو نبودم/:
اوممم فاطمه اومد._.

من اتفاق مهمیم براتون؟._.
عجب...
.__. اره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Волшебник ، *VENUS*
هر روز
روز دختره<=
گلای من
روزتون مبارک!♥︎
نآشناس
(11-10-2020، 22:02)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 22:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهون؟!
هیچ درامایی نبود؟
کسی نمیخواست با کسی رل بزنه؟
کسی طلاق نگرفت؟
کسی فحش نداد یا دعوا راه ننداخت؟ ( پس این پرهام داره چی کار میکنه .__. )
اوهوم(:
چرا ملی دنبال شوهر پلاستیکی میگشت|: شوخی=> ولی میگشت._.
منم منصرفشششش نمی دونم کردم یا نه._.
نه خوشبختانهD::

شوهر پلاستیکی ؟ O.O

ملیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی >_<

(11-10-2020، 22:04)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز دکمه سپاسم قاطی کرد!

تو فقط به من سپاس بده!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Волшебник ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(11-10-2020، 22:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 22:02)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم(:
چرا ملی دنبال شوهر پلاستیکی میگشت|: شوخی=> ولی میگشت._.
منم منصرفشششش نمی دونم کردم یا نه._.
نه خوشبختانهD::

شوهر پلاستیکی ؟ O.O

علی قبول کرده بود شوهر پلاستیکیم بشه<=
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Волшебник
(11-10-2020، 22:05)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 22:00)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اتفاق مهمیم براتون؟._.
عجب...
.__. اره

عع چه جالب نمیدونستم
مرض چرا انقد تگم کردی؟/=
عا اون پ.خ ست آواتار من نبودم میمیردی یکم صبر میکردی منم بیام؟/=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Волшебник ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(11-10-2020، 22:05)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر روز
روز دختره<=
گلای من
روزتون مبارک!♥︎

روز توام مبارککک
آنا جونی جونی روزت مبارک

(11-10-2020، 22:06)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 22:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر پلاستیکی ؟ O.O

علی قبول کرده بود شوهر پلاستیکیم بشه<=

ملی؟ برو تو اتاقت!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Волшебник ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان