امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰

هانی خوب شد گفتیــــــــــــــ
فکر کردم در سواحل انتالیااا به ســــــــر میبریـــــــــــــــ
خخخخ
آگهی
(10-07-2017، 11:57)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2017، 11:56)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاآم هلی و سحر
نفله قوزمیتــــــــــــــــــ
جدا جدا سلام بده
^ - ^

بااز القاب خودتو بمن نسبت دادیااااااا
حال نداشتم خخخ
اِبي رو خودت گوش بده، شجريان رو با دوستت گوش بده، حامد همايون رو بده به دشمنت گوش بده.
:4fv:
چرا اخه حامدهمایون انقدر مورد عنایت قرار میگیره ؟ مگه بد میخونه؟
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.
(10-07-2017، 11:58)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانی خوب شد گفتیــــــــــــــ
فکر کردم در سواحل انتالیااا به ســــــــر میبریـــــــــــــــ
خخخخ

اسممممممم هـــــــــــــــــــاآناست خنگووووول
هانی من القاب خودتو میگم چه دخلی به من داره خخخخ
هانا میدونی چند ماه بود اصلا فعالیتـــــــــــ نداشتم

(10-07-2017، 12:00)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِبي رو خودت گوش بده، شجريان رو با دوستت گوش بده، حامد همايون رو بده به دشمنت گوش بده.
حسود بد خواه همین خخخ
(10-07-2017، 12:00)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره صداش اصلا خوب نیس از بین اهنگاش فقط چتر خیسش خوبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ 182
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-07-2017، 12:00)~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانی من القاب خودتو میگم چه دخلی به من داره خخخخ
هانا میدونی چند ماه بود اصلا فعالیتـــــــــــ نداشتم

حسود بد خواه همین خخخ

اره ی ارامشی داشتیمممم ک نگو
(10-07-2017، 11:58).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2017، 21:48)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2017، 21:20).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2017، 21:17)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2017، 21:14).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلق من همیشه تنگه...
توشاید دوس داشته باشی ولی سودا مسخره نی...
+
با رسم و رسوماتتون خوش باشین...دیه حرفی ندارم

سودا اومد خواستگاری ! ۰__۰
برو ته قضیه رو با فازمتر بگیر ! ..
ما مسخره نیستیم ! فقط از خندوندن خوشمون میاد !
اگه بزارید خوشیم ! :/

حِ...
قضیه شما ب من مربوط نیس ک بخوام تهشو با فاز متر بگیرم یا کفگیر..!
ولی خودت گفتی از مسخره بودن خوشت میاد..
خوش باشید...!گفتم ک دیه حرفی ندارم
ختم کلام...

محدثه کلا تو همه چیز دخالت میکنی اگه به تو ربط نداشت چرا بحث کردی الان؟

بحثو من باز کردم خودمم تمومش کردم
دعوای بقیه هم ب خودشون مربوطه
+
فقط نمیدونم تو این وسط چیکاره ای؟!

اینجا گفتگو ازاده همونطور که من بحث کردم بعضیا اعتراض کردن منم همینطور 
خخ به یه نفر جهت گفتن محدثه باهاش حرف نزن نیازمندیم

(10-07-2017، 12:01)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه باهوشی شما
وقتی یه اهنگش قشنگه بقیه اش هم قشنگه
سلیقه میخواد که بعضی ها ندارنـــــــــــــــ
 سپاس شده توسط IM JUST TIRED
(10-07-2017، 12:01)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:-/ :-/
کجا بده اخه
زمانی که زمین می‌خوریم و شکست می‌خوریم مهم نیست، مهم این است که دوباره بلند شویم و از جای‌مان برخیزیم.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 74 مهمان