امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

آرشـامـ بـا هرکی دوس میشی از قـبل آیدینُ دوس داشـته D:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، pesare bad
آگهی
(24-09-2014، 14:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 14:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|||:

مــن فکــ کردمــ فقطـ خودمــ میدونمــ آیـدیـنـه ||:

... V:

.ــ.

آیدین تو لـآین بـآ این دعوآ کرده .. :|

(24-09-2014، 14:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهــی•-•

جــآن مهی .. ؟! ^_-
چٍـرا نگفتی آیدینـ!
شوهرتـه
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
خرید اینترنتی کردم پولمو خوردcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ~Mahnaz~
(24-09-2014، 14:54)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهای مدیره ک اخطار دادی باو حواَسم نبود  فک کردم لاینه |:
مگه سر جالیز داد میزنی؟

از این به بعد حواست باشه..
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، мoвιɴα т ، ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby
(24-09-2014، 14:56)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 14:54)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهای مدیره ک اخطار دادی باو حواَسم نبود فک کردم لاینه |:

من گزآرش دآدم ^_^
باو هگه میگفتن خیلییی بچه ای من باور نمیکردم ||: الان با ورم شد
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
(24-09-2014، 14:56)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 14:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 14:51)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 14:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 14:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منمــ عــاشق اونـاییمــ کــه تــو امضـامــن .ــ.

... |: مهـناز دیگـه شوهــر دارـه دســ از سـرش بردار D:

.-. مهــنــاز چــرا آرشــامـُــ انــداخــتی لیســت سـیـاه -_-

آقــآم گـُـف .. :||||||||||

||:

آقــات فــاز دارـه هــا ^ــ^

شوخــی کردمــ .ـــ.

آقــآم یه مـُـنگـُـلیـّـت خـآصی دآره ._.

+

آرشـآم من از وقتی بـآ تو دوس بودم اونو دوس دآشتم =))))
تو نمیتونی هیچ دخدریو برآی خودت نگه دآری (:

هر هفته یه مـآی لـآو تو بیوش اضـآفه میشه .. :V
بعله در جریان بودم._.
ببخشید ازین به بعد از شووما اجازه میگیرم (:

ببین الـآن بدون هیچ دشمنیی بهت میگم اینو .. یـآد بگیر بتونی کـآری کنی که یه دختـر دوستت دآشته بـآشه و ازت زده نشه ..

(24-09-2014، 14:57)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 14:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|||:

مــن فکــ کردمــ فقطـ خودمــ میدونمــ آیـدیـنـه ||:

... V:

.ــ.

آیدین تو لـآین بـآ این دعوآ کرده .. :|

(24-09-2014، 14:52)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهــی•-•

جــآن مهی .. ؟! ^_-
چٍـرا نگفتی آیدینـ!
شوهرتـه

بـآید میگفدم .. ؟! :|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(24-09-2014، 14:57) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چٍـرا نگفتی آیدینـ!
شوهرتـه

پس ایمان چی ؟!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، мoвιɴα т
|||: بســه

خفــه شـید .-.

(..*) بی ادبــا |||:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آرشــام بسه دیگ فهمیدیم سیب اپل و تو گاز زدی
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(24-09-2014، 14:56)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشـامـ بـا هرکی دوس میشی از قـبل آیدینُ دوس داشـته D:
اونوقت میگن هیچ دختریو نمیتونی نگر داری._. ||:
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان