امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ

فـاطمهه تو خدایی غرور و شخصیت نداری؟!|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl"
آگهی
(02-05-2014، 14:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این تاپیک محسن چقدر سپاس خورده /:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=39255
مثل این باز هم دارم....

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=84500

یکی پروفایل اینو ویرایش کنه....
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 14:53)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نویسنده بشم کل فلشو شیرینی میدم (:

me2^____^

زهی خیال باطل‎^___&‎

اصن ب تو چِ؟؟؟

من باید رأی بدم‎^___&‎
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، First Star
عرفآن عآدت همیشگیته به دخیآ گیر میدی؟؟؟؟؟^ـ^
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
:V !!

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 182
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl"
(02-05-2014، 14:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:53)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:48)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2014، 14:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me2^____^

زهی خیال باطل‎^___&‎

اصن ب تو چِ؟؟؟

من باید رأی بدم‎^___&‎

نوموخوام
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ERF@N
سـلـآمـ ـ « +_+
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ERF@N ، Mïņ̃†êR
(02-05-2014، 14:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـاطمهه تو خدایی غرور و شخصیت نداری؟!|:آره

چرآ ؟؟

دخترم سوال پرسیدن عیب نیس ندآنستن عیب است
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(02-05-2014، 14:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me2^____^

زهی خیال باطل‎^___&‎

اصن ب تو چِ؟؟؟

من باید رأی بدم‎^___&‎

خودشو لو داد |:

پس تو نزاشتی من نویسنده بشم -_- !!
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، "K!nd~G!Яl" ، ERF@N ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(02-05-2014، 14:57)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفآن عآدت همیشگیته به دخیآ گیر میدی؟؟؟؟؟^ـ^
عادتمه جمعه ها میخورم خربزه با سوشی.__.
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان