امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154|

خدایی چرا این جوریه؟!؟

الان که دارم مینویسم وقتی کلمات روی کیبورد رو لمس میکنم انگار دارم با تفنگ شلیک میکنم از بس صداش بلنده!!!

شمام این طوریین عــآیــآ؟ــــــ؟
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| 181
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Brooklyn Baby
آگهی
چرا نسخه نمیزنن !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
باورم نمیشه بستنی داریم!!!!!!!!!!!!
به به Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ×ThundeRBolT× ، Y.a.S.a.M.i.N
(29-06-2014، 1:11)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ~~~~>خوش بحالت عزیزم خوش حال شدم

میخوام گریه کنم نمیشه هعی...

گریه کن ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

(29-06-2014، 0:51)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 0:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــــــــ

خوبی تو؟
ارع
پـــــــــوف
ای بــآبــآع کشتین مآرو با این نسخه نسخه کردنتون :l

بآشه آهنگ جونم هستم فعلـآ خدمت حضآر گــرآمی Exclamation
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(29-06-2014، 1:09)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-06-2014، 1:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HIIssssSHHhh ..

:|

؟!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(29-06-2014، 1:11)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی چرا این جوریه؟!؟

الان که دارم مینویسم وقتی کلمات روی کیبورد رو لمس میکنم انگار دارم با تفنگ شلیک میکنم از بس صداش بلنده!!!

شمام این طوریین عــآیــآ؟ــــــ؟
دقیقا >_<
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
ملینا دوشت من میشی؟؟؟
نصف شبی دآرم قاط میزنم :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 104 مهمان