(17-07-2020، 0:13)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-07-2020، 0:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2020، 23:50)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2020، 23:41)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2020، 23:40)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظرم حرفی که اشتباس حداقل تو دیدگاه خودمون
لازم نیست توجیه بشه ._.
یه نظری هست که افرادی که زحمت کشیدن حرفاشونو توجیه کنید که حفظ شان بشه یه قاعده کلی هم هست میگه حسن ظن داشته باشید به خاطر اینا بود
به نظرم حرفای این شکلی تاریخ انقضا داره و یه سری حرفا هم برای عوام هست ن اصول واقعی(اینو کلی گفتم نه درخصوص این مطلب )
زیاد راجب ایشون اطلاع ندارم ولی به خاطر یه چیز ازش بدم اومد._.
بخوام توضیح بدم مطلب پیچ دار میشه اما خلاصه بگم این که این اصول بی ریشه نیستن برخی نص شرعی دارن برخی هم عقلی هستن یه نمونه عقلی به ما میگه چون تو طول تاریخ خیلی به ما حمله شده خیلی کتاب ها از بین رفته مثلا حمله به کتابخونه علامه تو بغداد اگر الان حرفی به ما رسید که خوشمون نیومد می گیم ان شا الله این حرف بی اساس نیست و سند داشته و از بین رفته با توجه به شخصیت گوینده و تاریخ
اون چیز چیه؟
من نگفتم بی ریشه ان..گفتم تاربخ انقضا دارن با مرور زمان با گسترش اقتصاد فرهنگ خیلی از چهارچوبا تغییر میکنه برای مثال قبلا عشق مقدس بود مثله یه الهه بود ولی الان چی؟الان همون اندازه تقدس داره؟صددرصد نه
خیلی از کتابا تحریف شده ناقص به ما رسیده ..اره همه این مسائل هست حرفیم توش نیست
نمیخوام سرش بحثی کنم ولی همین دکتر ک این همه تو دین سررشته داشت چرا دختر و خانمش تو خارج بی حجاب بودن؟ایشون ک کتاب فاطمه فاطمه است و نوشت فقط برای عوام نوشت و خانوادش مجزان؟
حقیقت تغییر ناپذیره عرف مردم تغییر می کنه فرض مثال امام معصوم رو مردم نخوان از امام چیزی کم میشه؟ مردم ضرر کردن اما چیزی که ارزشه ارزش می مونه همه بانکا ربا بخورن ربا خوب میشه ؟اصلا
اما جناب دکتر شریعتی گفتید که نمی خواهید بحث کنید الان نظرم رو بگم یا نه؟