31-03-2012، 17:29
عشق چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ع:عشق
ش :شدید
ق:قلبی
دوست دارم
ع:عشق
ش :شدید
ق:قلبی
دوست دارم
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
|||||||||||||||||||||||
31-03-2012، 17:29
عشق چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ع:عشق ش :شدید ق:قلبی دوست دارم
31-03-2012، 19:08
بیقرار بیقرار بی قرارتم تازندم همیشه جان نثارتم.
عششششششششششششششششششق به اندازه دیوونه های دیوونه خوونه دیوونه وار دیوونتم دیوونههههههههههههههههههههههه
31-03-2012، 19:38
دوست دارم فندقي
31-03-2012، 20:07
یه جمله که نیست ولی توپرفایلمم هست
یکی هست، تو قلبم، که هر شب واسه اون می نویسمو اون خوابه نمی خوام بدونه واسه اونه که قلب من اینهمه بی تابه یه فلش خور.یه پ.م دوباره شده همدم این دل دیوونه یه پ.م، که خیسه پر از اشکه و کسی بازم اونو نمی خونه یه روز همین جا توی همین سایت یکدفعه گفت، داره میره چیزی نگفتم آخه نخواستم دلشو غصه بگیره گریه می کردم خارج که میشد می دونستم که می میمرم اون عزیزم بود، نمی تونستم جلوی راهشو بگیرم می ترسم یه روزی برسه که اونو نبینم، بمیرم تنها خدایا کمک کن نمی خوام بدونه دارم جون می کنم اینجا سکوته اتاقو داره میشکنه تیک تاک ساعته رو دیوار دوباره نمی خواد بشه باور من که دیگه نمی یاد انگار
01-04-2012، 8:48
اگه تو هیچ وقت با من نباشی من همیشه باهاتم
01-04-2012، 10:30
آرمینا این آهنگه.مرتضی پاشایی خونده.
خیلی قشنگه.
تو که چشماتو بستی رو هرچی که من میگم/ تو که از خداته من همیشه از اینجا برم
ولی من دوست دارم دیگه چه جوری بگم ای خدا/ دلم میخواد از اینجاها برم تا بالا این قلب من واسه تویه عزیزم/ من از عشق تو سخت مریضم خودت میدونی دوست دارم ولی انکار میکنی/ انگار که قلبم داره در میاد اینو میدونی؟ چرا اینقدرر بی توجهی تو اخه خانومی/دلم میخواد قدر عشق خودمو به خودت بدونی مممنون
04-04-2012، 18:07
04-04-2012، 19:02
دلم برات تنگ شده بی وفا
05-04-2012، 13:00
فقط هیچی
چون تو اینقدر خوبی که تمام بدی های من ازپشت خوبی های توپیدا نیست ومن در برابر تو هیچم ببخش دوست دارم
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|