امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(07-05-2021، 12:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 12:43)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات دا وات@_@

هوچي....

تقلید کار میمونههههه Telegh_16 Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(07-05-2021، 2:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 1:58)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
قبلا تگت میکردیم جواب میدادی دیگع تحویل نمیگیری ؟:/

سنی کی بزرگترع؟

ن سه سال کوچیک تره ، دخترم°_°

هوووم ک اینطور(=
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(07-05-2021، 12:55)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
دو ستارگیت مبارک

مرســــــــي (:

(07-05-2021، 13:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 12:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوچي....

تقلید کار میمونههههه Telegh_16 Telegh_01

خيـــــلي ممنون (:Telegh_01
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh
(07-05-2021، 11:26)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 1:58)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆☆"
قبلا تگت میکردیم جواب میدادی دیگع تحویل نمیگیری ؟:/
ببخشید اطلاعیه نیومد برام

هوم ک اینطور(=
چ خبرا؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
@моои
عذرخواهی میکنم
بابت اینکه به ارسالتون جواب ندادم
 سپاس شده توسط моои
(07-05-2021، 13:28)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
عذرخواهی میکنم

نه مشکلی نی(=
کلاس چندم بودی؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(07-05-2021، 13:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 13:28)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
عذرخواهی میکنم

نه مشکلی نی(=
کلاس چندم بودی؟
(:
 سپاس شده توسط моои
(07-05-2021، 13:31)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 13:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مشکلی نی(=
کلاس چندم بودی؟
(:

هوووم موفق باشی
فک کردم نهمی و مثل من بدبخت:/
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(07-05-2021، 13:32)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 13:31)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

هوووم موفق باشی
مهم اینه که،این کلاس ها و درسا پله هاییه که برای رسیدن به آیندت طی میکنی
بدون اینا مثل اینه که تقلب کردی
و چیتر ها همیشه از بازی بن میشن
 سپاس شده توسط моои
(07-05-2021، 13:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 13:32)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووم موفق باشی
مهم اینه که،این کلاس ها و درسا پله هاییه که برای رسیدن به آیندت طی میکنی
بدون اینا مثل اینه که تقلب کردی
و چیتر ها همیشه از بازی بن میشن

هوم درسته(=
ولی خدایی ما دوازدهمیا چ گناهی ب درگاه حق کردیم ک همه تو خونه هاشون امتحان میدن ما حضوری؟:/
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 51 مهمان