امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸

(18-06-2017، 12:24)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:20)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:19)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:13)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:10)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ موش بخور ایشالا ایندفه حتما میمیری |:

زهرمار زبونتو گاز بگیر دیه نمیخوام بمیرم :|
تازه مرگ موش ادمو عذاب میده تا بکشه ولی اون عذابی که اب خوردن به من داد هیچی نمیده لامصب ا اونوقت دیه اصن طرف خودکشی نرفتم نصف روزم تو دسشویی بودم:|
دردناکه  :|
داعِشُ که یادته چی گفتم بهت؟ D:
مربع و دایره رو باهم بگیر! فنی بمیر |:

خیلی
اره
جان؟! Huh
هیچی ! 
به نامزدت سلام برسون D:
بگو ری* استارت !کردی نسل خودتو با این زن گرفتنت :V
خوابه
میمون چرا مگه چمه؟؟!! ا خداشم باشه :|
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
آگهی
(18-06-2017، 12:25)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:23)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:21)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:17)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینقدر سپاس میدم من؟
چون بچه خوبی هستی!
+
فیلم و سینما اسپم داده بودی!
داشتم تا پای اخطار میبردمت یهو وِجدانم گفت اولش بش یه تذکر بده |:
البته باید اخطار میدادم چون همین الانشم یه اخطار فعال به دلیل اسپم داری!

به منم دادی ! خدایی همش یدونه اسپم بود .
چرا تا این حد بی رحمی ؟

واقعا؟!
چه موجود خطرناکی بخدا من اسپم نمیدما فقط اخطار نده چندماه نی اومدم فلش اینقدر سر دعوا و چیزایه الکی اخطار دادن خسته شدم
از من اخطار نداری!
اون یه چیزی گفت تو سریع نباید جِبهه بگیری!
آره دیدم اون دفعه داشتی با یه دختره rozhin  گیسُ گیس کِشی میکردین :V
 سپاس شده توسط teresa ☆ ، A lover
چه مدیر بد اخلاقیه !
خیلیم بی رحمه ...
الانم می خواد بهم اخطار بده .. خودم میدونم !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ 18
 سپاس شده توسط A lover ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(18-06-2017، 12:27)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:24)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:20)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:19)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:13)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرمار زبونتو گاز بگیر دیه نمیخوام بمیرم :|
تازه مرگ موش ادمو عذاب میده تا بکشه ولی اون عذابی که اب خوردن به من داد هیچی نمیده لامصب ا اونوقت دیه اصن طرف خودکشی نرفتم نصف روزم تو دسشویی بودم:|

خیلی
اره
جان؟! Huh
هیچی ! 
به نامزدت سلام برسون D:
خوابه
آرهـ D:
از هر انگشتت یه * هنر میباره اصن :V
از تو بهتر گیرش نمیومد 
 سپاس شده توسط A lover
(18-06-2017، 12:27)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:25)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:23)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:21)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:17)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینقدر سپاس میدم من؟
چون بچه خوبی هستی!
+
فیلم و سینما اسپم داده بودی!
داشتم تا پای اخطار میبردمت یهو وِجدانم گفت اولش بش یه تذکر بده |:
البته باید اخطار میدادم چون همین الانشم یه اخطار فعال به دلیل اسپم داری!

به منم دادی ! خدایی همش یدونه اسپم بود .
چرا تا این حد بی رحمی ؟

واقعا؟!
چه موجود خطرناکی بخدا من اسپم نمیدما فقط اخطار نده چندماه نی اومدم فلش اینقدر سر دعوا و چیزایه الکی اخطار دادن خسته شدم
از من اخطار نداری!
اون یه چیزی گفت تو سریع نباید جِبهه بگیری!
آره دیدم اون دفعه داشتی با یه دختره rozhin  گیسُ گیس کِشی میکردین :V

باو حالا اون هیچی نبود بیشتر دعواهام با این یدونه روانیست تازه یبارم با یه گل گلی دعوام افتاد

(18-06-2017، 12:29)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2017، 12:27)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی
اره
جان؟! Huh
هیچی ! 
به نامزدت سلام برسون D:
خوابه
آرهـ D:
از هر انگشتت یه * هنر میباره اصن :V
از تو بهتر گیرش نمیومد 
پ چی  Sleepy
هنر چیه ا هر انگشتم یه کتک میباره
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط teresa ☆ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
ظالم ....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2017، 12:29)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مدیر بد اخلاقیه !
خیلیم بی رحمه ...
الانم می خواد بهم اخطار بده .. خودم میدونم !
نه اخطار نمیدم گریه نکن |:
انتقاد پذیرم نیستم! تو استثناء قرار گرفتی 
 سپاس شده توسط A lover ، teresa ☆
بابا خوش اخلاق ! 25r3025r302chw

منم برم دیگه ملفیض شدیم .. روز خوش !
A lover
ارومیه؟ |:
 سپاس شده توسط A lover
عا بیا همه یهو میرن زیر تریلی

(18-06-2017، 12:37)šɕσʀφіөɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

A lover
ارومیه؟ |:

شهراش
خلاف قوانین!
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان