امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 "

تو شادیه خودمونی؟:/
 سپاس شده توسط sober ، Apathetic ، # αпGεʟ
آگهی
(21-09-2015، 21:58)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 21:56)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هرویین کیـــــــم؟
501

من 

تو هرویین مروایی Big Grin
پیدا میشه کیمیا جونم نترس Big Grin
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
کی این صحنه رو تو هری پاتر یادشه ؟ :|
" گفتگوی آزاد نسخه ی 270 " 18
اینجا متاسفانه معلوم نیست ؛ ولی اون زنی که کلاه گروهبندی رو از روی سره لی لی بر میداره همون پروفسور مگ گونگاله ! خب این یه اشکال مهمه ؛ چرا ؟
چون این صحنه مربوط میشه به حداقل 30 سال پیش ؛ و این یعنی مک گونگال سی سال پیش احیانا جوون تر نبوده ؟ یعنی از بدو تولدش پیر بدنیا اومده ؟ o_o
اصن مک گونگال جای مادربزرگ هری هم باشه ، یعنی اون زمان که مامان هری بچه بوده باید اونم جوون یا چیزی حدود 40 ساله میبوده ؛ نه ناموسن این سوتی بدی نبود ؟ -_-

(21-09-2015، 22:02)» MARY « نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شادیه خودمونی؟:/
هوففففففففف مریم -_-
مگه چن تا شادی هست ؟!
تو کله این 4 سال من تک شادی بودم ^_^
اره خودمم ! هستی جی پی الان ؟ :/
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط esiesi ، sober ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 22:04)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی این صحنه رو تو هری پاتر یادشه ؟ :|
اینجا متاسفانه معلوم نیست ؛ ولی اون زنی که کلاه گروهبندی رو از روی سره لی لی بر میداره همون پروفسور مگ گونگاله ! خب این یه اشکال مهمه ؛ چرا ؟
چون این صحنه مربوط میشه به حداقل 30 سال پیش ؛ و این یعنی مک گونگال سی سال پیش احیانا جوون تر نبوده ؟ یعنی از بدو تولدش پیر بدنیا اومده ؟ o_o
اصن مک گونگال جای مادربزرگ هری هم باشه ، یعنی اون زمان که مامان هری بچه بوده باید اونم جوون یا چیزی حدود 40 ساله میبوده ؛ نه ناموسن این سوتی بدی نبود ؟ -_-

والا جنتی از دوره کرتاسه تا الان پیر بوده ما حرفی زدیم ؟ :|
 سپاس شده توسط Apathetic ، sober ، # αпGεʟ
(21-09-2015، 22:03)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 21:58)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2015، 21:56)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هرویین کیـــــــم؟
501

من 

تو هرویین مروایی Big Grin
پیدا میشه کیمیا جونم نترس Big Grin
نمیترسم \:
همین امروز دوسه تا درخواست داشتمــ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
آره بابا مگه علی میزاره نباشم =))
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
شادی فالو شدی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Apathetic
(21-09-2015، 22:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا جنتی از دوره کرتاسه تا الان پیر بوده ما حرفی زدیم ؟ :|

نه من با اون جنتی کاری ندارم ، ولی ناموسن این سوتی خیلی رو عصاب بود :/
عاغا یعنی هاگوارتز که 1000 سال قدمت داره در تمام طول عمرش فقط یه پروفسور مگ گونگال رو برای مسئولیت گروهبندی و کلاه گروهبندی داشته ؟؟
عاغا من برم انگلیس و امریکا این موضوع رو حتما پیگیری میکنم -_-
یعنی چی ؟ نه اخه یعنی چی ؟ این توهین به شعور و درک بینندگان هست ! من شکایت دارم ! دِ هع :|
فعلا بای -_-
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، sober
عجب عجب

سپاس شده توسط sober
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: kimia-s، omidcr7، shadi♥، » MARY «، ภครเ๓*، ღBeauty G!Яlღ
خداحافظ همه^_^
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، esiesi ، omidkaqaz

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان