امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ

(05-07-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دسته جمعی دست به دست هم دادن به من سپاس ندن ولی من باید براشون بزنم cry girl

تو هروقت ب سلام من سپاس دادی سپاسای منم میبینی ._.

عرفان ؟ عین غریبه ها شدی چند روز نبودی فلش ! :|
من نمیدم میزنمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 179
م
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(05-07-2014، 17:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پشیمون شدم از گذاشتن این آواتار ._. !

خیلی دلت هم بخواد ی زمانی من این آواتاررو گذاشته بودم تبرُک بود ! :|

نه اگه اونو بزارم دوباره یادشون میوفته که اذیتت کنن :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
:| ! ..

چیشده ؟ :|

عرفان کیه منه ؟ :|

آوا نتیجمه ؟ :|

رضا تو سر خود چیکار کردی ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 179
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، melodi+ ، ERF@N
خدافظ !
 سپاس شده توسط melodi+ ، First Star
(05-07-2014، 17:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان اوشکول .-. آوا بچت نی .-.

اوا بچه منه ! میشه نوه ی تو .-.
اعوذبالله من اشیطان الرجیم.

نکنه با عرفانی؟ .___×

من بچه مهرزاد و تو و آیسان و رضام ..

مادر خوندم نوراس ..

بابابزرگم عرفان ._.*
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 179
 سپاس شده توسط First Star ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هروقت ب سلام من سپاس دادی سپاسای منم میبینی ._.

عرفان ؟ عین غریبه ها شدی چند روز نبودی فلش ! :|
من نمیدم میزنمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 179
م
-_-

(05-07-2014، 17:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ! ..

چیشده ؟ :|

عرفان کیه منه ؟ :|

آوا نتیجمه ؟ :|

رضا تو سر خود چیکار کردی ؟ :|
..#

من کاری نکردم..#

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ERF@N ، melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا هی بگید رضا شکلک دخترونه میزاره:|||...
الگوی من پدرمه:| میدونستی نتیجت آواست؟
میدونستی پدرت بابای منه؟ ._.

و تو بابازرگم؟ ._.

(05-07-2014، 17:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا هی بگید رضا شکلک دخترونه میزاره:|||...
الگوی من پدرمه:| میدونستی نتیجت آواست؟
آوا دخترمه:|||...
پس چجوری تو بابای منی اونوقت من پدربزرگ آوام؟؟
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، melodi+
(05-07-2014، 17:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبلیغ:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

shut up -_-
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-07-2014، 17:14)sara jojo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این سایت چرا اینقدر کنده؟!
لعنت بهش میخای یه موضوع باز کنی باید 30 دقیقه صبر کنیDodgy

یکم پول خرج کن اینقد ی اینترنت سرعت خوب بگیر :|
تقصیر ما نیس ک تو اینترنت تلف خونتون میای:|
(05-07-2014، 17:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:12)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:09)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 17:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/r5oz6ac84puno5nlu9l0.png
اجازه داری جبران کنی :v

http://8pic.ir/images/k61810z5ugtdovyw85vy.png
http://8pic.ir/images/r5oz6ac84puno5nlu9l0.png

این سپاس چند چنده با خودش؟:|
منو عرفان بهت یکیو نصفی سپاس دادیم :|

جمله ی عارفانه ای بود
با من برا نویسند گی موافق کنید>___________<
زور سپاس من از عرفان بیشتر بود شد دوتا ._.*
A Friend is nothing but a known enemy
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ 179
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان