امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【91】

(19-03-2014، 19:35)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلـم میخـواد این کـارو بُکُنـم -_- ~~>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s1.n63.ir/images/jrdg3slowmi4xrh45u1.gif

خودتو ننداز-_-
بزار من بندازمت^_^
آيسان دوست دارم

نع من میندازم -_- بُـرو کنـار ~~~>

O--,'--< <~~ من خودمو انداختم دارم میـوفتم -_-

[با فریـاد از اون پایینااا ==> فاطییییی دیوونتم ^_^]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【91】 178
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، The Darkest Light
آگهی
(19-03-2014، 19:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:35)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش دادم ((=
صبر كنيد عكسارو اپلود كنم
چی؟O.o

عکس از لحظه ی قتل ماهیـــــــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【91】 178
 سپاس شده توسط MONA-GH
آقا این آخر سالی هر کی حقی گردن ما داره یا چیزی می خواد بهمون بگه فحشی چیزی یا هر چی دیگه بگید بهم و حلال کنید
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(19-03-2014، 19:40)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:35)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش دادم ((=
صبر كنيد عكسارو اپلود كنم
چی؟O.o

عکس از لحظه ی قتل ماهیـــــــــــــ
موناع سعی کن همیشه حرفاتو کامل بگی-___-
 سپاس شده توسط MONA-GH
(19-03-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:35)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلـم میخـواد این کـارو بُکُنـم -_- ~~>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو ننداز-_-
بزار من بندازمت^_^
آيسان دوست دارم

آيسان من بيشتر ^_^
وايسا بهت برسم...

(19-03-2014، 19:41)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا این آخر سالی هر کی حقی گردن ما داره یا چیزی می خواد بهمون بگه فحشی چیزی یا هر چی دیگه بگید بهم و حلال کنید

خيلي زشتي با اون دماغتBig Grin
همين|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-03-2014، 19:39)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه
رفتم پارک پیش هم کلاسی های دوره دبستانم
انقدر سیگار کشیدن خفه شدم :|
خوب مگه مجبوری؟
خدافظی میکردی میرفتیBig Grin

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
آخه زشت بود با هم چن سال بودیم نمیشد
بعدم میگن بچه سوسوله
پووووففففففففففف لباسام بو نگرفته باشه نو بودن

(19-03-2014، 19:42)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو ننداز-_-
بزار من بندازمت^_^
آيسان دوست دارم

آيسان من بيشتر ^_^
وايسا بهت برسم...

(19-03-2014، 19:41)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيلي زشتي با اون دماغتBig Grin
همين|:

دماغم ؟!
مب ؟! Huh
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(19-03-2014، 19:42)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتو ننداز-_-
بزار من بندازمت^_^
آيسان دوست دارم

آيسان من بيشتر ^_^
وايسا بهت برسم...
فاطی تو چرا خودتو پرت کردی!؟ |:

دوست دارم فاطی ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【91】 178
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
سلآمSmile
عـشـHeartـق یـعنـی:

حـآلـت خــوب بــآشـه!

خخخخخخخخخ
باعشه خیلی خری خدایی
بخدا مونده بود تو گلوم!!Undecided
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان