امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 22:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاغ:||

بگ!(:

جونم? [:
خوبی ؟
خوبم ٭_٭
می خوآم فردا با لباسای بگی عیدم از خونه فرار کنم |:

اونوقت پدر و مادرت یقه منو میگیرن
اعصاب ندارم-__-
به دا یه جوری گفتی انگار دامادشی /:
خخخ (:
نع باو قضیه این نیس -_-
مامانم هی اذیتم میکنه /:
هی میگه رکسانا پاشو فلان جا رو تمیز کن /:
رکسانا ظرفارو بشور /:
هی رکسانا رکسانا رکسانا
رکسانا اینجا رکسانا اونجا رکسانا همه جا |:
خستع شدم -_-
گفتم مامان از خونه فرآر میکنمآآ گف باشه |:
دلیل منطقی ای هس(:
برو منم باهات میام!Big Grin

آری آری می دآنم [:
آخ جووون ^.^
کجا فرار کنیم ؟?
( بچه ها نن و اهورا می خوایم با هم فرار کنیم :| )
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(15-03-2014، 22:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برام واقعا اتفاق افتاده:

سـوار تاکسی بودم ، دیـدم یه دختر خوشگل و سنگین جلو نشسته. پیـاده شد ، دست کرد تو کیفش ، گفــتم مهمون ما باش خانوم خوشگله Sad( دیـدم از تو کیفش یه قبض در آورد داد به راننده گفت: " ایـن قبضو بگیر بابا ، وقت برگشتن برو عکسهای منم از آتلیه بگیر " یعنی ریـدم به خودم ، هـی سرخ و سفید می شدم ، خواستم جمعش کنم، گفتم : " دخـترتون هستن ، مـاشالا چقد حالت چشما و فرم صورتشون شبیه شما بود " رانـنده گفت : " دیگه گهم بخوری فایده نداره ، الان مهمون کردنو بهت نشون میدم "

دروخگو>_<
من اینو قبلا خونده بودم:|
راست بگو از کجا کپیش کردی؟؟!:|
 سپاس شده توسط Thyme ، † αƖιєη †
(15-03-2014، 22:35)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا!!!
من اومدم سلام نکردی Dodgy

سلام(:
 سپاس شده توسط P e D i
(15-03-2014، 22:37)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:32)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:26)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که شوما رونمیشناسم!
یکی این فاطی 15 سالع که عاشخ لوییه رو به من معرفی کنع!
:4chs:
هـای آی اَم فـاطی فـاطی فـاطی قر و قـاطـی
عـاشخ لویی لوک جی تی کتی مایلی!
راس میقیــــــــــــــــــــ؟
فاطی بیا بامن ازدواج کن!
من عاشخت شودم بخداع!
تو خیلی خوبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مخصوصن با این صفاتی که گفتیع!!!!
fs10

آفــآی بی ژوعــور .. Angry

اینجآ منو بوس میکنی .. بعدش اونجآ میپری به اون دخدرع درخوآس *مزدوج شدن* میدیع ؟؟
غلط کردم بخدا آیتیــــــــــــــــــــــــــــــــن
میرم الان توبه میکنم!
25r30
البت اگع قبول کنین من بین دوتا دوس دخترام فرخ نمیذارماااااااااااااا
خخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【89】 178
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 22:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برام واقعا اتفاق افتاده:

سـوار تاکسی بودم ، دیـدم یه دختر خوشگل و سنگین جلو نشسته. پیـاده شد ، دست کرد تو کیفش ، گفــتم مهمون ما باش خانوم خوشگله Sad( دیـدم از تو کیفش یه قبض در آورد داد به راننده گفت: " ایـن قبضو بگیر بابا ، وقت برگشتن برو عکسهای منم از آتلیه بگیر " یعنی ریـدم به خودم ، هـی سرخ و سفید می شدم ، خواستم جمعش کنم، گفتم : " دخـترتون هستن ، مـاشالا چقد حالت چشما و فرم صورتشون شبیه شما بود " رانـنده گفت : " دیگه گهم بخوری فایده نداره ، الان مهمون کردنو بهت نشون میدم "

آخیششش .. -_________________________________=

قربون دهنه رآنندع .. !!Big Grin
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Thyme
(15-03-2014، 22:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:28)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:25)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلابی:|
کدو تمبل :|

اواکادو:|
خیار چمبر:|
بلوط وحشی:|
فلفل دلمه ای:|
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(15-03-2014، 22:39)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:37)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:32)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:26)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که شوما رونمیشناسم!
یکی این فاطی 15 سالع که عاشخ لوییه رو به من معرفی کنع!
:4chs:
هـای آی اَم فـاطی فـاطی فـاطی قر و قـاطـی
عـاشخ لویی لوک جی تی کتی مایلی!
راس میقیــــــــــــــــــــ؟
فاطی بیا بامن ازدواج کن!
من عاشخت شودم بخداع!
تو خیلی خوبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مخصوصن با این صفاتی که گفتیع!!!!
fs10

آفــآی بی ژوعــور .. Angry

اینجآ منو بوس میکنی .. بعدش اونجآ میپری به اون دخدرع درخوآس *مزدوج شدن* میدیع ؟؟
غلط کردم بخدا آیتیــــــــــــــــــــــــــــــــن
میرم الان توبه میکنم!
25r30
البت اگع قبول کنین من بین دوتا دوس دخترام فرخ نمیذارماااااااااااااا
خخخخ

توبه ی شمآ مورد قبول حق تعالی هم باشع مورد قبول من نیست .. -____-
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Thyme
(15-03-2014، 22:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونم? [:
خوبی ؟
خوبم ٭_٭
می خوآم فردا با لباسای بگی عیدم از خونه فرار کنم |:

اعصاب ندارم-__-
خخخ (:
نع باو قضیه این نیس -_-
مامانم هی اذیتم میکنه /:
رکسانا ظرفارو بشور /:
هی رکسانا رکسانا رکسانا
خستع شدم -_-
دلیل منطقی ای هس(:

آری آری می دآنم [:
آخ جووون ^.^
کجا فرار کنیم ؟?
یافت اباد:|
من حاضرم!Big Grin
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη †
(15-03-2014، 22:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:35)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا!!!
من اومدم سلام نکردی Dodgy

سلام(:

دیگـه با ما نمیپلکی؟!!
ما قدیمی شدیم دیه باس رف دنبال جدیدا Sleepy
(15-03-2014، 22:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 22:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعصاب ندارم-__-
خخخ (:
نع باو قضیه این نیس -_-
مامانم هی اذیتم میکنه /:
رکسانا ظرفارو بشور /:
هی رکسانا رکسانا رکسانا
خستع شدم -_-
دلیل منطقی ای هس(:

آری آری می دآنم [:
آخ جووون ^.^
کجا فرار کنیم ؟?
یافت اباد:|
من حاضرم!Big Grin

منم بیام؟؟!(:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان