امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

(08-02-2021، 10:59)Мухаммад نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 10:49)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هی اکانت میزنی؟
اگه دلیلش رو بگی میتونم کاری برات انجام بدم...

یه روز من اومدم داستان ترسناک به خونم اومدم اینجا بعدش داستان مهدی 1381 رو خوندم بعد ازش حمایت کردم بقیشو خوندم بعدش فهمیدم خیلی چرت بود بعدم تایپیک زدم با یکی دعوام شد اون با مدیرا دوست بود من بن شدم برگشتم بن شدم با تور اومدم بن شدم دوباره اومدم بن شدم و تا وقتی بن شم میام و هر بار مزاحمت بیشتری نسبت ب دفعه قبل نشون میدم
میخوای یک کاربر باشی و دیگه محروم نشی؟
آگهی
اگه کاربر خوبی باشی کسی باهات کاری نداره.
تو باید قول بدی.
(08-02-2021، 11:03)Мухаммад نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 11:00)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه همه ارسال ها و موضوع هامو بزاری رو هم همه ی فعالیت هام از جمله دختر کره ای پریناز و همه ممد گاو کش فیک ها نویسنده متخصص میشدن نویسنده میخوام
اول باید قول بدی که مثل یک بچه آدم باشی.
فوحش ندی،اسپم ندی و موضوع تکراری نزنی و از اون مهم تر مزاحمت ایجاد نکنی.
تو قول میدی؟
(08-02-2021، 11:03)Мухаммад نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 11:00)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه همه ارسال ها و موضوع هامو بزاری رو هم همه ی فعالیت هام از جمله دختر کره ای پریناز و همه ممد گاو کش فیک ها نویسنده متخصص میشدن نویسنده میخوام

طبق قوانین به خاطر اینکا محروم شدی از نویسنده بودن هم محروم میشی و در مورد شما که ۶۰ بار محروم شدی انشالله اگر خدا بخواهد و دیگر محروم نشوید ۶۰ ماه دیگر میتوانید برای نویسندگی درخواست بدهید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-02-2021، 11:05)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبق قوانین به خاطر اینکا محروم شدی از نویسنده بودن هم محروم میشی و در مورد شما که ۶۰ بار محروم شدی انشالله  اگر خدا بخواهد و دیگر محروم نشوید ۶۰ ماه دیگر میتوانید برای نویسندگی درخواست بدهید
یک دقیقه صبر کن مهدی اون باید یکی از کابرای ما باشه.
این جنگ باید تموم بشه.
(08-02-2021، 11:06)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 11:05)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبق قوانین به خاطر اینکا محروم شدی از نویسنده بودن هم محروم میشی و در مورد شما که ۶۰ بار محروم شدی انشالله  اگر خدا بخواهد و دیگر محروم نشوید ۶۰ ماه دیگر میتوانید برای نویسندگی درخواست بدهید
یک دقیقه صبر کن مهدی اون باید یکی از کابرای ما باشه.
این جنگ باید تموم بشه.

باشه خودت حلش کن.
(08-02-2021، 10:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 10:29)Мухаммад نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومی
فازم فعلا عشق و عاشقیه عمو
What the hell is talking about?:/

جدی نگیر عوارض گل کشیدنشه
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(08-02-2021، 11:11)Мухаммад نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 11:04)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول باید قول بدی که مثل یک بچه آدم باشی.
فوحش ندی،اسپم ندی و موضوع تکراری نزنی و از اون مهم تر  مزاحمت ایجاد نکنی.
تو قول میدی؟
باشه پس به شرط نویسنده متخصص
آقای فناف
1.هدفت از نویسندگی چیه؟
2.چرا بعد از زدن اکانت دوم عذرخواهی نکردی؟
3.فوحش دادن چی رو برات حل میکنه؟
4.چرا دنبال دردسر میگردی؟
نظرتو راجب فیس من :>

https://uupload.ir/files/7pjv_۲۰۲۱۰۲۰۸_۱۲۰۱۰۶.png
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(08-02-2021، 11:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرتو راجب فیس من :>

https://uupload.ir/files/7pjv_۲۰۲۱۰۲۰۸_۱۲۰۱۰۶.png

به حضرت خودم سر کاریه ۰-۰ ///:
واقعیه یا میخای گول بزنی باز؟؟ ۰-۰/:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان