امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

(31-01-2021، 9:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:18)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
میدونی دلیل دوست داشتن خودکشی چیه(:
زندگی خرابمون کرده رفیق
از پا درمون اورده دیگه پای وایسادن نیست،دنیا جای بدی شده
دوست دارم خودکشی کنم اما جرئتشو ندارم جرئت تاوان اون دنیا رو ندارم(:
من با یه درد کوچیک از پا میوفتم چه برسه تاوان پس بدم(:
اگه مردی زندگی کن://///

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/عکس-نوشته-جدید-خودکشی.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ 178
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(31-01-2021، 9:28)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه جای بدی نباشه...چرا که نه!!
حتما!!
نه حاجی جای بدی نیس:///وگرنه بن میشدم:////

(31-01-2021، 9:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته خودم تا الان هزار بار فکر خود کشی به سرم زده ولی خب شما ادم باشین
حاجی من فرشتم:///
#سس ماس:////
هوممم آخه با این کلمه آشنایی نداشتم به همین خاطر گفتم!!
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(31-01-2021، 9:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:28)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکشیمون فرشته : )))
:////نه من شما رو زنده میکنم:///
 سپاس شده توسط Mohlek
(31-01-2021، 9:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم آخه با این کلمه آشنایی نداشتم به همین خاطر گفتم!!

بعدا میخونی اسخوان ترقوه کجاست
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(31-01-2021، 9:31)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه مردی زندگی کن://///

http://dl.akskhor.ir/uploads1/عکس-نوشته-جدید-خودکشی.jpg
بسی زیبا به به:////
(31-01-2021، 9:32)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکشیمون فرشته : )))
چقد تو والا مقامی ,
یادم باشه جلوت سجده کنم :///
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
@"صباnafas"
32 سلام
چخبر؟ D::
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(31-01-2021، 9:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:32)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد تو والا مقامی ,
یادم باشه جلوت سجده کنم :///
((((:
نه لازم نیس حاجی من بهت ایمان آوردم خودتو دست کم نگیر:///
 سپاس شده توسط Mohlek
(31-01-2021، 9:30)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:18)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
میدونی دلیل دوست داشتن خودکشی چیه(:
زندگی خرابمون کرده رفیق
از پا درمون اورده دیگه پای وایسادن نیست،دنیا جای بدی شده
دوست دارم خودکشی کنم اما جرئتشو ندارم جرئت تاوان اون دنیا رو ندارم(:
من با یه درد کوچیک از پا میوفتم چه برسه تاوان پس بدم(:

من توی زندگیم مشکل زیاد داشتم ولی هیچوقت منو از پا ننداختن (:
میخوای بیا دو روز جای گذشته من زندگی کن (:
الان مشکلی نیست....نه که نباشه....دیگه برام مهم نیست!
زندگی خیلی قشنگه...ولی خرابش کردن.....تو فعلا از همین زیبایی کمی که باقی مونده لذت ببر....بقیشو پس خواهیم گرفت (:::

من خودکشی رو دوس دارم چون منو وارد به یه دنیای جدید میکنه (:

من مثه تو نیستم!
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ 178
 سپاس شده توسط Prometheus
(31-01-2021، 8:58)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 22:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عار مینویسنم ولی مادر فکر نوه و نتیجه رو پر پر کن...
دور از جون مگه مغز خر خوردم زن بگیرم؟؟

از این احمد نم چی چی دست بردارین روح بدبخت تو قبر لرزید :/

ت ک همینطوری نمیمونی :/
بله من ب خوردت میدم اصن -_-

(30-01-2021، 22:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا...اوکی ^^
یکم خل شدم فقط Telegh_02

خل شدن خوبه فرزندم مادرت هم یک خل است (:

میمونم ._. نه من راه های متفاوتی برای دفاع دارم...
فاز اول 8

عار خل خیلی خوبه....من از دیوونه هم خوشم میاد.نه اون دیوونه های بستریا!! یه دیوونه مقدس (:
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان