امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخه 357 ]

(30-04-2020، 17:44)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη
صنم عشقم دارم میرم یه گیوتین بخرم مخصوص خودت
خیلی عاشقانه ست می دونی؟ *-* :|

هر روز با ابعاد جدیدی از فاطیمام ملاقات میکنم.
امروز فاطیمای دامیننتو رو کردی ((:

(30-04-2020، 17:46)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا چیشد خشتون نوومد از تدریس من crying

چرا معلومه که اومد.
کرای نکن که هارتم میشکنه ):
 سپاس شده توسط Faust ، sober ، ßяɪcε ، ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(30-04-2020، 17:49)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:47)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:43)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:40)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:36)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=283144
بیاید منطظریم
فکر کنم نمیان.
میخوای یه جای دیگه غیر بحث و گفت و گو بزنیم با فرانسوی؟

Connaissez-vous le français
فعلا تاپیک اینگلیسیه.
بعدی فرانسوی.

نفهمیدی چی گفتم؟ =/
بیا تو موضوع تا یاد بگیری بعد فرانسوی معلم خصوصیت میشم مفتکی.
Everything is Temporary(:
حس می کنم روح آبراهام لینکلن از این زیبایی زیاد تدریس انگلیسی لرزید ._.
الان با خودش میگه من تا الان اشتباه می کردم!
 سپاس شده توسط Medusa ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، ρσєѕɪ ، ßяɪcε ، Faust ، Jack Daniel'ѕ ، ρυяρℓє_ѕку
(30-04-2020، 17:50)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:49)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:47)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:43)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:40)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم نمیان.
میخوای یه جای دیگه غیر بحث و گفت و گو بزنیم با فرانسوی؟

فعلا تاپیک اینگلیسیه.
بعدی فرانسوی.

نفهمیدی چی گفتم؟ =/

چی گفتم پرهام من الان؟
 سپاس شده توسط Faust ، ρυяρℓє_ѕку ، Medusa
(30-04-2020، 17:51)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:50)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا تاپیک اینگلیسیه.
بعدی فرانسوی.

نفهمیدی چی گفتم؟ =/

چی گفتم پرهام من الان؟
بررسی میشه.

محاسبات و سهام داری رو هم یاد میدم.
(30-04-2020، 17:53)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:51)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا تاپیک اینگلیسیه.
بعدی فرانسوی.

نفهمیدی چی گفتم؟ =/

چی گفتم پرهام من الان؟
بررسی میشه.

Telegh_59
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، AMIRMAHDI_AEZAZI
خوش گذشت بچه ها .
روز همگی خوش ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گفتگو آزاد نسخه 357 ] 178
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ ، ρυяρℓє_ѕку ، Medusa ، sober ، AMIRMAHDI_AEZAZI
@"ρυяρℓє ѕку" باید به جواد تایم گوش بدی -__-
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، ρυяρℓє_ѕку ، Medusa ، sober ، AMIRMAHDI_AEZAZI
(30-04-2020، 17:54)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:53)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفهمیدی چی گفتم؟ =/

چی گفتم پرهام من الان؟
بررسی میشه.

Telegh_59
نوشتی ایا فرانسوی بلد هستید؟

این چیزی که نوشتی تو لغت یه چیزیش اشتباهه.
غلط املایی داره.
میشه:
ایا فرانسوی بلد هستید.
معلومه که بلدم.
شیش سال فرانسه بودما.
 سپاس شده توسط AMIRMAHDI_AEZAZI
@"★★ Ali ★★"
هیس :|
ازین استفاده نکن -> -_- :|

+
این چند روز فلش خیلی خوب شده ._.
فعلا (:♡
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، sober ، Medusa ، ßяɪcε

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان