امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■

(25-10-2015، 20:37)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:35)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:34)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کومخخخخ:/
زر میزدن اهمیت نده کارتو بکن:|

من ایمیل داداشمو دادم برا اکانتم مشکل داره؟
اگه قبلا داداشت ثبت نکرده باشه مشکلی نداره !

(25-10-2015، 20:30)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام (:

فک نکنم  :297:
ازش میپرسم :4fv:
مگه میشه با یه ایمیل دوبار ثبت کرد :89:
میگم دیگه !
اگه داداشت ایمیلش رو ثبت نکرده باشه شما میتونی ازش استفاده کنی ..

(25-10-2015، 20:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:33)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

سلام اقا علی
خوبین؟
+
ممنون ماهان خانوم خوتم
خوبم مشتی 
تو چی ؟ 

(25-10-2015، 20:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:34)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:30)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام (:

سلام ..
خوبین؟ ((:
شکر ..
شما خوبی؟
+
سلام علی ..
سلام مشتی چخبر ؟ 

(25-10-2015، 20:36)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:33)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

خخخخخخخخخخخ تف/:

چطوری؟(:

بببببههه داش حمید 
شکر تو چی  ؟ 
چه کتابی گفتم:|
خوبی عزیز
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، sober ، # αпGεʟ ، Aiden Pearce ، ραяα∂ιѕє-
آگهی
(25-10-2015، 20:37)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:35)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:34)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:27)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کومخخخخ:/
زر میزدن اهمیت نده کارتو بکن:|

من ایمیل داداشمو دادم برا اکانتم مشکل داره؟
اگه قبلا داداشت ثبت نکرده باشه مشکلی نداره !

سلام ..

سلام (:

فک نکنم  :297:
ازش میپرسم :4fv:
مگه میشه با یه ایمیل دوبار ثبت کرد :89:
میگم دیگه !
اگه داداشت ایمیلش رو ثبت نکرده باشه شما میتونی ازش استفاده کنی ..

(25-10-2015، 20:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

سلام اقا علی
خوبین؟
+
ممنون ماهان خانوم خوتم
خوبم مشتی 
تو چی ؟ 

(25-10-2015، 20:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:34)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام (:

سلام ..
خوبین؟ ((:
شکر ..
شما خوبی؟
+
سلام علی ..
سلام مشتی چخبر ؟ 

(25-10-2015، 20:36)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

خخخخخخخخخخخ تف/:

چطوری؟(:

بببببههه داش حمید 
شکر تو چی  ؟ 

خوب(:
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، Aiden Pearce
(25-10-2015، 20:39)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام (:

سلام ..
خوبین؟ ((:
شکر ..
شما خوبی؟
+
سلام علی ..
آره.. مرسی ..

شما میدونی شرایط باستان شناسی چطوریه؟!
من هرچی سرچ میکنم هیچ چیز به درد بخوری پیدا نمیکنم..
عجب رشته جالبی .. روحیه ماجراجویی میخواد !
این صفحه رو بخونید 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=113589
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ
خدافظ
 سپاس شده توسط Interstellar ، sober ، # αпGεʟ ، omidkaqaz ، Aiden Pearce
(25-10-2015، 20:42)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2015، 20:39)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام ..
خوبین؟ ((:
شکر ..
شما خوبی؟
+
سلام علی ..
آره.. مرسی ..

شما میدونی شرایط باستان شناسی چطوریه؟!
من هرچی سرچ میکنم هیچ چیز به درد بخوری پیدا نمیکنم..
عجب رشته جالبی .. روحیه ماجراجویی میخواد !
این صفحه رو بخونید 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=113589
((:
من بین جهانگردی و این موندم ..
اولش خودم میخواستم برم باستان شناسی اما انقدر که گفتن توی ایران به درد نمیخوره.. گفتم جهانگردی بهتره..

ولی جهانگردی هم توی ایران اونطوری که من فکر میکنم نیست.. کاملا با تصورات من فرق داره .. :|

اینکه میگم موندم واسه اینه که واقعا دارم میخونم .. من تابستون واسه کارگردانی خوندم.. ولی میدونم قبول نمیشم .. :|
اما این که رشته ی اصلیمه خیلی بد میشه که بخونم و الکی وقتمو هدر بدم بعد عوضش کنم..
-
چقدر تایپ کردم .. ببخشید .. :||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، sober ، # αпGεʟ
امروز معلما رو با بیت باکسمون دیوونه کردیم :77777
7 شوالیه ی بیت باکسر :7
داب استپ  Heart
■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■ 178
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، # αпGεʟ ، omidkaqaz ، Aiden Pearce
اینا خیلی پلنگن :v
چقد اهنگ چرتیه :V
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، omidkaqaz ، Aiden Pearce
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ภครเ๓* :ngh:
 سپاس شده توسط omidkaqaz
شب بخیر  ute
■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■ 178
 سپاس شده توسط sober ، Aiden Pearce
سلام دوستان 

کسی  هست ؟ 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان