امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 10:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*^_____________^*

دقیقا ! :|

ولی ب جاش دارم تو بخش امیر و محسن فعالیت میکنم :|

مخصوصا امیر ! :|||

:|

دیدی امیر امروز چی گف که ._.

ینی من شانس داشتم یه بار *^__^*
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
آگهی
(26-06-2014، 10:43)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

من فیلتر شکن میخواااااام >_<

شانس که نیس حالا همین امروز که من میخواستم برم فیس بوک!

احححح!

نکنه میخوای بری از اون سایتا:183:

برو بابا فک کردی همه مثه خودت منحرفن -____-

دوستام دهنمو سرویس کردن اینقد که گفتن بیا فیس بوس :|

امروز میخواستم برم عضو بشم
نشد!

میخوای بدون فیلتر شکن بری!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(26-06-2014، 10:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چون من دیشب تصمیم گرفتم توبه کنم وبچه های مردم رو اذیت نکنم امروز بسیاربا ادب شدم!!!!

کاملا مشخصه :/

14k
اسپم..
 سپاس شده توسط S R U H
(26-06-2014، 10:40)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!
قند شکن مى خواى چى ?

باو فندق شکن قبلیم WEB FREER بود

ولی الان هرکار میکنم باز نمیشه :|

میخوام برم فیس بوس :|
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 178

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
تولُدش مُبارک .. هیهیهیهی ._.

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 178
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 10:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:43)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!

نشد!

میخوای بدون شیلتر شکن بری!!!!

شیلتر شکن
(26-06-2014، 10:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:40)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!
قند شکن مى خواى چى ?

باو  فندق شکن قبلیم WEB FREER  بود

مال منم فرىر هست 
ولى سالمه
 سپاس شده توسط F A R ! N
(26-06-2014، 10:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!

نشد!

میخوای بدون فیلتر شکن بری!!!!

چجوری؟
-_-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 178

(26-06-2014، 10:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییغغغ محسننن *^____________^*

من نویسنده میشم *^_____________^*

تینا من رد شدم ! {=

رَد شـــُـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــدم ! ((((((=

ببین چقدر خوشحالم (:

( cry girl )

چرا ؟ چی شده رکی ؟
داستان ما :  -_-

یه روز از قـذا ما جلویه شیوا یه چیزی از دهنمان پرید بیرون گفتیم ! (ـ_ـ*)

یه روز هم جلویه ایمـان حرف بدی زدیم ! (ـ_ـ*)

یه بار هم یه چیزی تو گفتگو یه چیزی گفتم نمی دونستم که ایمانم اونجاس ! و انقدر بد بود ایمان رد تاییدش کرد ! (ـ_ـ*)  :|

به خاطر این 3 چیز که همش میشه نداشتن عصاب راحت مـا حذف شدیم ! ((((((((=

رفتیم برای دوره بعد ! (ـ_ـ*)

|:

{cry girl}
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، First Star
(26-06-2014، 10:45)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!
قند شکن مى خواى چى ?

باو  فندق شکن قبلیم WEB FREER  بود

Freegate رو دانلود کن :|
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، F A R ! N ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان