امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد)

(05-11-2014، 19:51)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی منو میبینه ._. ؟ ثابت کُنه :> !

من !

صورتیه .. با خال خال های سفید :|||||||

Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ♫ TI@RA ♫
آگهی
(05-11-2014، 19:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه من اگه برنده شُدم تُ این مُسابقه جایزمُ نیگه دارمـ تا دِی ماه :|||||||||||||

یا بدمـ ب کسی ؟ :|||

ی زمانی میخواستم بدمش ب فاطی :|||||

بده من براش بفرستم :|||

چن روز پیش باش حرف زدم .-.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(05-11-2014، 19:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:51)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:48)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه میبینی :| ؟

اگ میبینی بگو الان شَلوارم چه رَنگیه ._. ؟

اگه ندونی ینی مَنو نمیبینی >_<

شلوار ؟ :|

قرمز ؟ :|

آبی ؟ :|

سبز ؟ :|

بنفش ؟ :|

طوسی ؟ :|

صورتی ؟ :|

ی رنگ خوب ؟ ^_^

:|

نخیر >_< !

تُ منو نمیبینی ._. !

شلوارت رنگ نداره ._.

راحت بگو شلوار پام نیس (: !

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
(05-11-2014، 19:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2014، 19:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه من اگه برنده شُدم تُ این مُسابقه جایزمُ نیگه دارمـ تا دِی ماه :|||||||||||||

یا بدمـ ب کسی ؟ :|||

ی زمانی میخواستم بدمش ب فاطی :|||||

پس زنده اس ._.

خب خدا رو شکر ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star
(05-11-2014، 19:52)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه .. خدافس .. خدا کنه این گوشیم دیگه بره ک کلا نیام !

هاع از این اداها در نیار کِ (:

نقل قول: نه نگا ..

من میدونم اینو چجوری گُفت الان :|||||||||

میترا شلوارک پاتِ ؟ >_<

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) 177
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
مرضی? 

..
(05-11-2014، 19:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیممـ ..

با تُ حرف میزنه ؟

بش بگو خوب سر قولش وایستاد !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(2)Ґ vêr§ïöñ²16(تاسوعا وعاشورای حسینی تسلیت باد) 177
 سپاس شده توسط First Star
نقل قول: یکی دیگه هم زبان تمرینا رو حل کرد :V 

خط رو خط شده بود .-.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ∆ MeRzaD ∆
(05-11-2014، 19:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من !

صورتیه .. با خال خال های سفید :|||||||

Big Grin

منُ رنگ صورتی :| ؟ میتراُ رنگ سفید :| ؟ اصن محاله ._.

باو مشکیه >_< !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، Mᴏsᴇs
چقدر صورتی ConfusedConfused

نظرتون در مورد تغییر رنگ نویسنده ها چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چت ړۅҐ vêr§ïöñ²16
  مرگ نلسون ماندلا را تسلیت میگوییم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان