امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 140

میرم کفشامو میندازم تو جوب :|
آگهی
تو که همه چی داری میگی اینم بگو دیگه Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(11-06-2014، 21:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/k4w5cp0mtxicvx2yvscz.jpg

تارا :|

(11-06-2014، 21:47)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمان خون لجن تو شوهرم داری ؟ فک کرده ترشیده ای :V

سلام اخرشم نتونستی منو با خودت ببریTongue
 سپاس شده توسط RedSparrow
(11-06-2014، 21:46)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:43)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هرگـونـه مخالفت رو تکذیب میکنـمـ..!kaffe2

منم اگه با ...... ، ..... و .... مخالفت میکردم بعد دم از ادب میزدم همینو میگفتم Angel

من مخالفت نکردمـ...میتونـی اسمشونو بگـی..!!..من ترسـی ندارمـ..!..گفتم یه تذّکر بهشون بدین..!همین..!

من الان میرمـ پستمو بر میدارمـ اصن..)):

مردمـ بد بداشت میکنن...|:

خدافظ
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(11-06-2014، 21:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم ^_^

آیسان به شوورم توهین نکن >_< (25r30 )

[ تارا اینم از دستمون میره آ :| هرچی خاستگار داشتی باس این پسره رَد کردی -_- ممد بره دیگه کسی وجود نداره آ :| ]

هیمم چشم چشم ^_^

ولی ماشاالله بزنم ب تخته چ شوهری داره چ شوهری ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی 140 177
 سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(11-06-2014، 21:47)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمان خون لجن تو شوهرم داری ؟ فک کرده ترشیده ای :V

اه این فیلم بینه نکبت اومده که !kaffe2
ایمان میشه همین عکسرو به اینم نشون بدم؟! >_< :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
(11-06-2014، 21:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:45)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:41)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدا تو پ.خ میحرفیم -_-

نـه من میخـوامـ تعریفـ کنم همـه بفهمن چه فامیلایی دارین..!18
به فیمیلای من توهین میکنی *** >___<

(11-06-2014، 21:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا :|
اوپس ^ _ ^

(11-06-2014، 21:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد کجایی ؟! ^_^

تقدیم با عشخ به تو :|

cry girl

فاطی میدونی یاد چی اُفتادم با این کار تارا ؟ :|

روزی که من با رضا اشنا شدم :|

دقیقا منم این کارو کردم با رضا -_-

تا چند دقیقه ی دیگر شاهد ازدواچ تارا و ممد باشید :|

آیسان؟! :|
من شوخر دارم منو به این چلفتی قاطی نکن >_<

شلوارو نيگاه ....ضايععع Big Grin
شلواره زنت ضایس میمون :|
(11-06-2014، 21:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان؟! :|
من شوخر دارم منو به این چلفتی قاطی نکن >_<

اوه اوپس یادم نبود داداش سوگند شوهرته :|

ببخشید ممد تارا خودش ی شوهر داره که ی دندون نداره تازه همرنگ شبه (: !

برو ب یکی دیگه نخ بده محمد برو مُزاحم خواهر من نشو -_- کیش کیش :| !

اوهوم ^_^

آیسان به شوورم توهین نکن >_< (25r30 )

خيلي هم قشنگه ...حسودBig Grin

(11-06-2014، 21:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پی سالتمـ :| !

همون ! :|

پاستیل خشگل تره :|

(11-06-2014، 21:47)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تو خونه هستن ؟ Big Grin

بله بله تازه از چشم پزشکی اومدن وایسید صداش کُنم راستی شُما ؟ :|

رضاااااااااااااااااا ؟ بیا این رفیق لاتات اومدن دوباره دَمه خونه -_- !

ایشششه :|

صدا نکنش ديه -__-

خستس -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
زندگی متأهلی یعنی

به همسرت مسیج بدی: ای عشق، خداوند نگه‌دار تو باشد

اونوقت جواب بگیری:

یه بسته قارچ، آب‌لیمو، مرغ ، نون !
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
خدافظ -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(11-06-2014، 21:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این فیلم بینه نکبت اومده که !kaffe2
ایمان میشه همین عکسرو به اینم نشون بدم؟! >_< :|

جلف :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان