امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

ســــلــآم (:
|:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
سلــام oــــ0
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ★~Ѕдула~★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 16:10)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خودتـی -__- !!

راست میگه |:

فقط من و عسل نیستیما........

با همه بده غیر از.........

ولش کن اصن

غیر از !؟ |:

نع بگو راحت باش شُمـآ -__-

اگه میخوای بگی مسیح !

که به عرضتان برسونم که من با اوشون کاری ندارم دیگه |: فقط داداشمه -__-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 176
سلام احمدرضاBig GrinBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【82】 176

گــفـتگـوے آزاد 【82】 176
(20-02-2014، 16:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O_O salam

سـلآم....چرا چشات دراومده؟؟؟؟؟....
(20-02-2014، 16:07)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 16:06)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 16:04)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 16:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا روده باریکم واسه سلنا
کلیه هم مال انسی
خوبه¿
همه راضین¿

نچ من اعتراض دارمBig Grin

خوب چی میخوای¿

(20-02-2014، 16:06)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 16:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 16:03)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مغزت مال من

باشه بابا مغزم مال تو
بدو بدو اعضای داخلیه بدنمو حراجش کردم
Big Grin

نیکی منم میخوام.....Sad

تو چی میخوای گلم¿
خودتو
واضح تر بگم همبستری خخخ Big Grin

:229::229::229::229::229::229::229::229:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(20-02-2014، 16:10)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 16:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 16:07)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خدا فقط یه نفر دیگه بحث بچه گونه کنه خودش میدونه

یا گمشید برید یا عین آدم بحرفید

نیکی باتو ام

انسی و سلنا بس کنید

به به به
مادر عروس چطوری¿
مشکلی داری خودت برو بیرون
او مای گاد!!!!

بچه ها شنیدین؟؟؟

اعضای اصلی خاله بازی شدن بزرگتر!!!!

وااای خدا بزار من زمینو گاز بگیرم مردم ا خنده

خخخخ تو جمع بزرگ ترا دخالت نکنBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 16:11)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــام oــــ0

سلام محمدBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد 【82】 176

گــفـتگـوے آزاد 【82】 176
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(20-02-2014، 16:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـد |: سلـام |: :|

سلآم بر خوآهر ارزشی ! Wink
گــفـتگـوے آزاد 【82】 176
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
نقل قول: به خدا فقط یه نفر دیگه بحث بچه گونه کنه خودش میدونه

بابا بزرگ شما بفرمایید که ما چجوری حرف بزنیم تا همونجوری که شما میخواین باشیم و شما رو خشمگین نکنیم که یه وخ خدایی نکرده فشارتون بالا پایین نشه !
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★~Ѕдула~★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 122 مهمان