امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(20-04-2021، 23:33)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما بخند
بخند تا دنیا بهت بخنده

دارم میخندم بخدا v:

میلیون ها سلول در بدنم زنده هستن ، میلیون ها پیام عصبی داره رد بدل میشه در بدنم ، واقن انتظار داری با دوتا حرف به دنیا نخندم ؟ v:

منظورت سلول های خاکستریته عزیز؟!lol.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
آگهی
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
چرا میگی که زشتی؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(20-04-2021، 23:36)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
چرا میگی که زشتی؟
من همیشه عاشق تقلید بودم.-.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(20-04-2021، 23:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:36)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
چرا میگی که زشتی؟
لازم به تقلید نیست وقتی واقعا زیبایی(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(20-04-2021، 23:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:33)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میخندم بخدا v:

میلیون ها سلول در بدنم زنده هستن ، میلیون ها پیام عصبی داره رد بدل میشه در بدنم ، واقن انتظار داری با دوتا حرف به دنیا نخندم ؟ v:

سلول‌ خاکستریم داشتیم ؟ Telegh_59 ماده خاکستری مغز شنیده بودیم سلول رو‌ نه Telegh_59
حالا ی چیزی یاد گرفتی ال او ال نزار‌، کلی زحمت کشیدیم ایموجی‌گذاشتیم‌عه
(20-04-2021، 23:38)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول بنده خدا مستر الف شین افکته والا
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، امیر‌حسین
(20-04-2021، 23:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:38)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِفکت چیزیه که تو به تصویر زیبایی که داری اضافه میکنی در حالی که واقعیت قشنگ تره
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Emmɑ
اینقدر غرب‌زده نباشید.
ما خودمون خخخ داریم که میتونید بجای lol استفاده کنیدش.
مورد تایید فرهنگستانم هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، امیر‌حسین ، Prometheus
(20-04-2021، 23:38)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلول‌ خاکستریم داشتیم ؟ Telegh_59 ماده خاکستری مغز شنیده بودیم سلول رو‌ نه Telegh_59
حالا ی چیزی یاد گرفتی ال او ال نزار‌، کلی زحمت کشیدیم ایموجی‌گذاشتیم‌عه

مثل اینکه در شما داریم...
نآشناس
(20-04-2021، 23:40)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِفکت چیزیه که تو به تصویر زیبایی که داری اضافه میکنی در حالی که واقعیت قشنگ تره
الانم به ملیکا گفتم افرادی که میگن زشتم درواقع دوست دارن حرف اینکه نه تو خوشگلیو دوباره بشنون!
یکی از اقوام ما یه دختری داره به اسم نازنین.کلا از هرکی بشنوی از قیافش همچین تعریف خاصی ندارن اما واقعا اعتماد به نفس قابل تحسینی داره!
کلاس سوم هست کلی هم ارایش میکنه والا من هنوزم که تو این سنم اسم ارایش میاد تنم میلرزه.
و افرادی هم که میگن من خوشگلم اونا هم اعتماد ب نفس ندارن و همیشه ناشکرن که چرا زشتم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان