امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخه 357 ]

(30-04-2020، 17:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:20)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 16:31)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور پژمانم بگردم ^ ^ ♡
کجاس دلم براش تنگ شده ؟! ):

با من بودی ؟!

اره عزیزم ._.
اعزازی سراغتو میگرفت

آهان خب پس صبر کن جوابتو بدم .

نقل قول: دور پژمانم بگردم ^ ^ ♡
من یه دور بیشتر (((: ♡

قربانت عزیزِ دل (: ♡
( و اینَک فرهان حالش بد میشود )
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober ، Faust ، Medusa
آگهی
(30-04-2020، 17:40)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:36)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=283144
بیاید منطظریم
فکر کنم نمیان.
میخوای یه جای دیگه غیر بحث و گفت و گو بزنیم با فرانسوی؟

اخه یارو من فرانسویم کجا بود
باید تو تحصیلات میزدی
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گفتگو آزاد نسخه 357 ] 176

(30-04-2020، 17:40)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2020، 17:36)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاید منطظریم
فکر کنم نمیان.

گفتم که من هستم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

(30-04-2020، 17:40)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمومش کن عزیزم
بعدا باهم حرف می زنیم عزیزم
._.

حله ._.
 سپاس شده توسط sober ، ρυяρℓє_ѕку ، ρσєѕɪ ، Medusa ، Faust
یو دونت نو می
دونت اور تینک، تیک یو نو می Telegh_50
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ

بیاید منطظریم
فکر کنم نمیان.

Connaissez-vous le français
 سپاس شده توسط Medusa
(30-04-2020، 17:41)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( و اینَک فرهان حالش بد میشود )

شانستو برای مکتب من از دست میدی (:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку ، sober ، Medusa ، Faust
چ زود گذشت .__.
چنددقیقه دیگع ^ ^
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، Medusa ، Faust
@Ƒalleη
صنم عشقم دارم میرم یه گیوتین بخرم مخصوص خودت
خیلی عاشقانه ست می دونی؟ *-* :|
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ ، Medusa ، Faust
(30-04-2020، 17:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو این اکانت همون علی 15 ساله ام :| نمیدونم داستان چیه ولی حتی گفتارمم تغییر میکنه

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку ، Medusa ، sober ، ßяɪcε

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان