امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

(14-06-2015، 18:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:44)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:41)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:41)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این منو گرفته دادا

تو هم بدت نمیاد :>

من شوهر وآقعی دآرمـ :| !
کوکب من هم سن تو بودم نمیدونستم زن چیه -_-

تو خنگ بودی :| !

زشته نکن :>

(14-06-2015، 18:47)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:46)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فریما جز من داره با یکی دیگه حرف میزنه -_-

کار خوبی میکنه:7
باید از من اجازه بگیره -_-

دو تا پ . خ اونو جواب میده بعد تازه میرسه به من -_-
.
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Interstellar ، an idiot
آگهی
(14-06-2015، 18:45)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:42)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ._.

رها لبــآس ندارم بپوشــم بیام خونتون :7

خونمون  ._.

حالا من یه تعارفی کردمـ تو چرا جدی میگیری ؟:| D:
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(14-06-2015، 18:47)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:45)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:44)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:41)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم بدت نمیاد :>

راست گفتن همیشه بهتر از دروغ گُفتنه ! :V

درس سومـ ^_^
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔
من برم بمیرم
یه خریتی کردم  اول اسمشو رو دستم کندم 
حالا چه گوهی بخورم؟
بعد یه سال هنوز همین قد پرنگ مونده رو دسنم._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/6k1u_imag0555.jpg
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
نقل قول: باید از من اجازه بگیره -_-

داره با من حرف میزنه ._.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، Interstellar
(14-06-2015، 18:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:47)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست گفتن همیشه بهتر از دروغ گُفتنه ! :V

درس سومـ ^_^

من دروغ نمیگم نمازتو خوندی ملعون ؟-_-
.
(14-06-2015، 18:49)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بمیرم
یه خریتی کردم  اول اسمشو رو دستم کندم 
حالا چه گوهی بخورم؟
بعد یه سال هنوز همین قد پرنگ مونده رو دسنم._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/6k1u_imag0555.jpg

A ?

چیکآرش کردی ؟ :|
(14-06-2015، 18:49)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره با من حرف میزنه ._.

خوب پس حله -_-
ثانیه ای یک بار میگه بیا برات زن بگیرم چی کارش کنم اینو من .___.
.
 سپاس شده توسط Interstellar ، eɴιɢмαтιc
(14-06-2015، 18:49)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره با من حرف میزنه ._.

اِ با منم داره حرف میزنه ._.

جونم سرعت عمل .-.
 سپاس شده توسط ๒lคςк ๔єค๔ ، eɴιɢмαтιc ، an idiot
(14-06-2015، 18:48)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:45)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 18:42)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ ._.

رها لبــآس ندارم بپوشــم بیام خونتون :7

خونمون  ._.

حالا من یه تعارفی کردمـ تو چرا جدی میگیری ؟:| D:

پیش تو که نمیخوام بیام
یه کار دیگهـ دارم :7

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان