نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

خوننه خاله کدوم وره ؟؟؟ من میخوام برم خون خالم به اجبار هووووووووووووف
آگهی
(25-07-2014، 15:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 15:23)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 15:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم خیلی پُره کاش الان بارون بباره

آيسان -_-

هوم ؟

بيا اين گربه رو ببر افتاده به جونم-_-

جيغ ><
یاسی اون عکسی که بهت دادم عکس خودم نبود عکس دختر خالم بود راستش از خودم عکس نداشتم تو هم که هی عکس عکس میکردی مجبور شدم ببخشید دیگه -ــ-

.ـــ.

دیروز یه عالمه گشتم تا بالاخره تونستم عکس سال سوم راهنماییم رو پیدا کنم .ـــ.*!

بعدا تو پ.خ بهــت میدم :|
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 176
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(25-07-2014، 15:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 15:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 15:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 15:19)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 15:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو با منی یا با اونا ؟

تو آشغال به من میگی صورتی DodgyBig Grin

جییییغ علی
تو صورتی نیستی عسیسم
cry girl

خفه شو دختر عمته |: Big Grin

برو گمشو

cry girl دیگه دوست ندارم

بتمرگ سر جات باو 
من دوست دختر زیاد دارم به تو نیاز ندارم Tongue
بدرود همگی
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(25-07-2014، 15:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 15:24)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز احسان علیخانی ادم کرد تو لاین
پی ام داد:چفت و چول کر و کور و چلاغ سراغ نداری من ببرمشون تو برنامم؟
منم لینک پروفایل همتونو دادمD:

هی هی هی مردم از خنده 
اون سنگ قبر رو بیار بنویسم که چرا مردم |: Tongue
بامزه شدی؟Dodgy
با علی گشتی علی روت تاثیر منفی داشت
هع ..

مث اینکه امروز کلا روز بدیه !

همه دپرسن ..

عین خودم -_-

هیم):
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Y.a.S.a.M.i.N ، _PαяαиÐ_ ، # αпGεʟ
(25-07-2014، 15:24)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عليك سلامBig GrinDodgy
 سپاس شده توسط Albert wesker
(25-07-2014، 15:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی هی هی مردم از خنده 

خودم الشنا دارم برا ساخت سنگd:
ارزون حساب میکنه d:
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(25-07-2014، 15:27)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسی اون عکسی که بهت دادم عکس خودم نبود عکس دختر خالم بود راستش از خودم عکس نداشتم تو هم که هی عکس عکس میکردی مجبور شدم ببخشید دیگه -ــ-

.ـــ.

دیروز یه عالمه گشتم تا بالاخره تونستم عکس سال سوم راهنماییم رو پیدا کنم .ـــ.*!

بعدا تو پ.خ بهــت میدم :|
:|
پرند؟؟؟
(25-07-2014، 15:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی هی هی مردم از خنده 
بامزه شدی؟Dodgy
با علی گشتی علی روت تاثیر منفی داشت

بله دیگه نویسندگی و هزار دردسر 
باید تحملش کرد Tongue
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان