نظرسنجی: آیا با برگزاری مسابقات انجمن موافق هستید؟؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله شرکت میکنم!جایزه داره!
64.52%
20 64.52%
خیر خوشم نمیاد با اینکه پول میدن!
35.48%
11 35.48%
در کل 31 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ

شیوا اون مشکله ک داشتم بهتر شد ...
امیدوارم دگ پیش نیاد،خیلی دردناک بود):
واس هیچ مسلمونی پیش نیاد اونجور بیماری....
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، -Demoniac-
آگهی
(11-06-2017، 22:36)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر 
اره خیای بده ادم حسه خیلی بدی داره موقه تیر کشیدن 
کارایی ک گفتم انجام دادی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Maryam Farrokhy ، _Lσѕт_ ، MAMAD*ALONE ، -Demoniac-
(11-06-2017، 22:39)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 22:36)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر 
اره خیای بده ادم حسه خیلی بدی داره موقه تیر کشیدن 
کارایی ک گفتم انجام دادی؟

نه ..
فق یا استامینوفن خوردم بعد ظهرشم رفتم شنا دریا .. همون نمک دریا هم کلی باعثش شد...

این اواخر خیلی درگیری ذهنی داشتم... برای همون بوده کمبود تس و.... همش بهونست ..!
چون واقعا ذهنم درگیر بوده این چن روزه .. روز قبلم یه شوک عصبی بهم وارد شده بود ینی عصبانی بودم بد جور ک دردش از فردا بعدظهر شروع شده ...
ک با رفتن شنا و خنده و یه گشت ۴ ساعت خیلی بهتر شد...
الکی مثلا من الان بیدار موندم درس بخونم .-.
Isn’t it lovely all alone??
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، _Lσѕт_ ، teresa ☆ ، -Demoniac-
(11-06-2017، 22:44)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ..
فق یا استامینوفن خوردم بعد ظهرشم رفتم شنا دریا .. همون نمک دریا هم کلی باعثش شد...

این اواخر خیلی درگیری ذهنی داشتم... برای همون بوده کمبود تس و.... همش بهونست ..!
چون واقعا ذهنم درگیر بوده این چن روزه .. روز قبلم یه شوک عصبی بهم وارد شده بود ینی عصبانی بودم بد جور ک دردش از فردا بعدظهر شروع شده ...
بهت گفتم احتمالا خیلی فکر کردی 

کلا این نوع سردرد میگرنی وقتی میاد سراغت ک یکاری رو میخوای انجام بدی ولی نمیتونی و هی بهش قکر میکنی یا کاری میخواستی بکنی نکردی در کل ینی فکرت درگیره و از اون به سردرد میکشه 
تعریف علمی این.نوع سردرد اینطوریه 
خیلی خوبه دقیقا بهترین راه حل رو انجام دادی
(11-06-2017، 22:44)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکی مثلا من الان بیدار موندم درس بخونم .-.

منم دارم میخونم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، _Lσѕт_ ، Maryam Farrokhy ، MAMAD*ALONE ، teresa ☆ ، -Demoniac- ، Mr. Potato Head
(11-06-2017، 22:50)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 22:44)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ..

بهت گفتم احتمالا خیلی فکر کردی 

کلا این نوع سردرد میگرنی وقتی میاد سراغت ک یکاری رو میخوای انجام بدی ولی نمیتونی و هی بهش قکر میکنی یا کاری میخواستی بکنی نکردی در کل ینی فکرت درگیره و از اون به سردرد میکشه 
تعریف علمی این.نوع سردرد اینطوریه 
خیلی خوبه دقیقا بهترین راه حل رو انجام دادی
اره ، ولی این درگیریا چن ساله هست ک عضی روزا بیشتر میشه ...
خخ سکته مغزی نزنیم والا ، درصد امار  سن سکته ها پایین اومده ...
(11-06-2017، 23:07)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا درگیری چی؟
ن تو این سن چیزیت نمیشه نگران نباش
Channel
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، teresa ☆ ، _Lσѕт_ ، -Demoniac- ، Mr. Potato Head
(11-06-2017، 23:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 23:07)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا درگیری چی؟
ادم بیمار جسمی باشه،ولی بیمار روحی نباشه‌‌...

+خخ پس فلن در امانیم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، teresa ☆ ، -Demoniac-
(11-06-2017، 23:16)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2017، 23:10)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا درگیری چی؟
ادم بیمار جسمی باشه،ولی بیمار روحی نباشه‌‌...

+خخ پس فلن در امانیم

زیاد به درگیری های الانت بها نده میدونم شاید خیلی خیلی حیاتی و مهم.باشن ولی همه تلاشتو بکن واسه درست کردنش و همیشه مثبت نگر باش 
اره جای نگرانی نیست
Channel
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، teresa ☆ ، _Lσѕт_ ، -Demoniac- ، Mr. Potato Head
و من فقط نیم ساعت نبودم ! : |
چقد رفتین جلو ! ۰_۰
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ 175
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، A lover

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان