امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 19:36)Cυяѕє∂ Sσυℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Angel

تو کی هستی ؟ /:
 سپاس شده توسط Cυяѕє∂ Sσυℓ
آگهی
(02-08-2015، 19:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 19:36)Cυяѕє∂ Sσυℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Angel

تو کی هستی ؟ /:

باید کَس خاصی باشم ؟‌ :/
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(02-08-2015، 19:46)Cυяѕє∂ Sσυℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 19:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Angel

تو کی هستی ؟ /:

عزیز من اصلا منظورم این نبود ..

معرفی میکنی ؟

__

مروا بابایی چرا اون پایینی ؟ ._.
 سپاس شده توسط Cυяѕє∂ Sσυℓ ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سلــآم .-.
 سپاس شده توسط Interstellar
(02-08-2015، 19:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 19:46)Cυяѕє∂ Sσυℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Angel

تو کی هستی ؟ /:

معرفی میکنی ؟

__

منظور؟ ._.

نگرفتم(:

سآرآم .‍~.

تو ؟
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
همه یا اسمشون ساراس یا پارمیدا ._.

من غزل (:

خوشبختم (: !
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Cυяѕє∂ Sσυℓ ، Apathetic ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Interstellar
چقدر امروز خلوته ._.

سلام ._.
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Apathetic ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
سلام :|
کسی نیس .. پس بای :|
خوب، ولی اشتباه...
جیغ من اون پایین بودم داشتم میخونم تا الانو

(02-08-2015، 19:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Angel

تو کی هستی ؟ /:

معرفی میکنی ؟

__

سلام ددی:>>

سلام ماهان
 سپاس شده توسط Interstellar
ســلـامـ ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان