امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

3ـپـاس های منو و عـرفـان قـاتـی شـده !!

مـن کـه سپاس میدم اسم عـرفـان میاد عـرفـان سپاس میده اسم من میاد
 سپاس شده توسط ERF@N ، mfire44 ، pink lady ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(11-04-2014، 13:37)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:35)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:34)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طلاقش دادمSleepy

اوهوعTongueقارت قارت

من خودم طلاق گرفتم

دیروزم دنبال شوور می گشتم

اومدی گفتی پس من چی؟؟

یادت رفت

پرروDodgy

بعدش فهمیدم هرزه ای چون طلاق نگرفته دنبال شوهری واسه همین طلاقت دادم:183:

من غیابا طلاق گرفتم

فقط تصمیم گرفتم ی فرصت دیع بهت بدم ک اونم پرید

مواظب باش زندان نیوفتی:|

(11-04-2014، 13:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دیروز دوساعت نشستم پ خ دادم بیجـور حالا میگی طلاقش دادی ؟Sleepy

با این کارای مادرت بشینم باهاش زندگی هم بکنم؟!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 13:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـآن خیلــــــی دروغگـویی Sleepy
امـیر تو هم ک خیلی خوشحال شدی !!Big Grin
نه خیـر من به هیچیکی نظر ندارم Sleepy
عرفان تو ک خودت ماشالا اون همه زن داری به دختر مردم چیکار داری هووووووووم ؟|:

دختره مردم به من چیکار داره هووووووووم ؟|:

کی با تو کار داش ؟؟ |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 13:37)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:36)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:33)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:32)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:30)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
چرا يهو غيب شدم-_-

فاط؟؟

سلم!

میدونم منو یادت نی...
دِ نَ دِ قاط|:

تورو يادمه فقط يادم ني پسر بودي يا دختر-_-

خسته نباشی..

و خداوند پروفایل را آفری!

سلامت باشي

من قاطم-_-
به مبارکی ایشالاه!

منم پاطم!

(11-04-2014، 13:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:38)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شی شده؟؟

هاون؟

دارم از تـرس سـکـتـه میـزنـمS:

برای چه؟؟

چی شده؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(11-04-2014، 13:39)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.............

ستی ستی ستی ستی
 سپاس شده توسط pink lady
(11-04-2014، 13:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3ـپـاس های منو و عـرفـان قـاتـی شـده !!

مـن کـه سپاس میدم اسم عـرفـان میاد عـرفـان سپاس میده اسم من میاد

اتفاقا سپاسای منم با تو قاطی شدهTongue
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط meliya
(11-04-2014، 13:40)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:37)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:36)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:33)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:32)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاط؟؟

سلم!

میدونم منو یادت نی...
دِ نَ دِ قاط|:

تورو يادمه فقط يادم ني پسر بودي يا دختر-_-

خسته نباشی..

و خداوند پروفایل را آفری!

سلامت باشي

من قاطم-_-
به مبارکی ایشالاه!

منم پاطم!

چي مبارک باشه0.0
ب من چ|:
(11-04-2014، 13:40)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حـآل مـیـده ?? [!!]
عـرفـآن مـلـیـتـآ زنـتـه عـآیـآ ؟؟
طلاقش دادمSleepy
خـوب کـردی !!
خـیـلـی خـوش سـلـیـقـه نـبـود ^_^
رآسـی تـکـلـیف ایـن بـچـه رو مـشـخـص کـن !!

این وظیفه ی شماها بود که قبلش نسبت به گرفتنش به من هشدار بدینگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 174

تو خودت ب زور منو گرفتی

من نمی خواستم گفتی مگه دست خودته هم منو هم مبی را

خوب می تونم ضایعت کنم

من خر بودم جوونی کردم. دیگران باید آگاهم میکردنSleepy

(11-04-2014، 13:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:37)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـرفـآن خیلــــــی دروغگـویی Sleepy
امـیر تو هم ک خیلی خوشحال شدی !!Big Grin
نه خیـر من به هیچیکی نظر ندارم Sleepy
عرفان تو ک خودت ماشالا اون همه زن داری به دختر مردم چیکار داری هووووووووم ؟|:

دختره مردم به من چیکار داره هووووووووم ؟|:

کی با تو کار داش ؟؟ |:

تووووووووووو:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(11-04-2014، 13:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 13:39)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.............

ستی ستی ستی ستی

بگو عزیزم|:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 174

سلام! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان