امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه 403

(08-02-2021، 9:48)mamad shatgan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:47)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان میدونستی من از اول راهنمایی دارم برا اون لحظه روز شماری میکنم؟؟ ۰-۰
حتی از الان تمام نقشه هامو کشیدم ۰-۰
میخام کاری کنم معلممون بابت اون درس مستهجنی ک بهمون میده (البته از قبل بلد بودیم ۰-۰) دیگ نتونه بیاد کلاس ۰-۰ Big Grin

من هنوز هشتم نرفتم ولی نحوش هم میگه که بچه چطوری میره تو رحم یا فقط میگه بچه میره تو رحم

یا پشم @-@
یا برگ @-@
ینی هفتمییییییی؟؟؟ ۰-۰
آگهی
(08-02-2021، 9:51)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هراز گاهی میرم دسشویی اگه پایه بودی یه دس با هم بریم ببینم داستانت چیه

حموم بهتره که دیوونه

ن حاجی , طرف پایه باشه تو دسشویی هم باهاش صاف میکنیم
حموم و اینا خیلی زاکسه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(08-02-2021، 9:51)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:50)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا عزیزم بیا اینم کیکگفتگوی ازاد نسخه 403 173

از کیک خودم عکس ننداختم /:

من عاشق کیک شکلاتیم &^&
دلم خواس  cry2
بی تر ادب وقتی با ممد گاوکش شیپت کردم میبینی ۰-۰///:
وایی من بیشترترتر
چی شد دلت خاست؟منم دلم نخاست/:
@leιтo
ععع مامانیی این منو اذیتم میکنههههUndecided8
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(08-02-2021، 9:48)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:45)mamad shatgan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه از کجای دنیا دوس پسر به این خوبی پیدا میکنی بچه بودی اینا که سرت نمیشد
///: من زن ممد نمیشم اگر بشم کشته میشم وای وای وای وایی

یعنی واقعا.... هستی اگه حسینو ول کنی و ممد رو بچسبی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(08-02-2021، 9:51)mamad shatgan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هراز گاهی میرم دسشویی اگه پایه بودی یه دس با هم بریم ببینم داستانت چیه

به خدا توبه کردم میمردی دیروز میگفتی

والا دیروز که کم مونده بود سند خونه بزنی به نامم , چیزت جفت شده بود قشنگ Telegh_01

(08-02-2021، 9:53)mamad shatgan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن حاجی , طرف پایه باشه تو دسشویی هم باهاش صاف میکنیم
حموم و اینا خیلی زاکسه

درود بر تو که انقد روشن فکری

قربونت
ناشناس
(08-02-2021، 9:52)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:48)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرررررررر
(08-02-2021، 9:50)mamad shatgan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:50)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونم نمیرم ///////:

شبا که میخوابی

نه بابا مگ خبر نداری من معروفم به جغد شب ۰-۰///:
(08-02-2021، 9:53)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:52)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جرررررررر

طفلک صدرا قبلش تو مثلث عشقی بود الان وسط مستطیل عشقیه
 سپاس شده توسط Emmɑ
(08-02-2021، 9:50)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 9:47)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیک بده تا بیام 31

بیا عزیزم بیا اینم کیکگفتگوی ازاد نسخه 403 173

از کیک خودم عکس ننداختم /:

آرمی من تو رو ببینم فقط :/
با روح و روان آدم بازی میکنی من چجور الان اینو بخورم؟:|
 سپاس شده توسط Emmɑ
(08-02-2021، 9:55)mamad shatgan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نشو اصن خودم طلاقت دادم از خداتم باشه الان جوونی خواستگار گیرت میاد دو ماه دیگه پیر شدی دیگه خواستگار نداری بیا بشو مث ییلدیز بیام دوباره بگیرمت

عیب نداره اخر رفیقم مجبور میشه منو بگیره/:
 سپاس شده توسط ѕααяeη

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان