امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ

(24-04-2017، 5:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 23:59)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:08)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:06)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:05)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوشگل ترین خوشگلا  Smile

خوبی عسلم چخبرا 

وااااااییی شیووواابا منیییییی   Big Grin  Big Grin
میشه عسل نباشم ؟؟ Big Grin کاکائو بگی خوبه Tongue  Tongue  Big Grin

بیا از خانوادت جدا شو بچه خودم باش 4fvf
تو خودت بچه منی :|

خب بده مگه نوه دار بشیgrou
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(24-04-2017، 12:07)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2017، 10:13)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:44)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:22)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان ال کلاسیکو یادتان نرود رئال امشب سوراخ میشود  :112:

بدون نیمار نِفلشون میکنیم : )

امشب که دیدی مسی گل زد میفهمی بارسا بدون یه بازیکنم همون بارسا بارسلونا فراتر از یک  باشگاه 
دیدی گفتم میبره بارسا حالا قایم شو مسی هم گل زد دعا من بود زنده باد بارسا

چه صحنه قشنگی 

رئالی ها حسرت بخورید به حال ما ابی اناری ها

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 302 ஜ۩۩ஜ 173

همیشه ما یه بارم شما !
گناه دارین آخه ...
چه بخواین چه نخواین...
خوب باشه یا بد رئال بهترین تیم جهان ...
هر بازی برد و باخت داره آقا آبی اناری !
برید قربون مسی تون .....  Tongue

واقعا برای رونالدو متاسفم... از اول تا آخر به جای اینکه گل بزند رو چمن ها ولو بود واسمون سر تکون میداد ....
خیر سرش بهترین بازی کن رئال!
بقیه هم که انگار ماست بودن !  Dodgy  Angry  Sleepy
هه اره همیشه شما شتر درخواب بیند پنبه دانه
اقای رونالدوتونو برم حالا فهمیدید رونالدو مقابل بارسا هیچی نیست و هیچ کاری نمیتونه بکنه
همین مسی رو شما زدید دهنشو پر خون کردید دستمال یا ... حالا هرچی گذاشت تو دهنش و دریبلتون کرد و گلو زد نه این که مثل رونالدو نگاه کنه
اگه نیمار بود که دیگه ......

(24-04-2017، 10:13)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:44)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:22)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب که دیدی مسی گل زد میفهمی بارسا بدون یه بازیکنم همون بارسا بارسلونا فراتر از یک  باشگاه 

چه صحنه قشنگی 

من بارساییم :|
(24-04-2017، 13:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه صحنه قشنگی 

اره از اون جمله بدون نیمار نفلشون میکنیم گفتنت تا دورویی ات خجالت نکش بگو رئالیم پس نشون میده هواداران رئال بی غیرتن غیرتتونم لو رفت
(24-04-2017، 12:48)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2017، 5:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 23:59)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:08)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2017، 19:06)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی عسلم  

وااااااییی شیووواابا منیییییی   Big Grin  Big Grin
میشه عسل نباشم ؟؟ Big Grin کاکائو بگی خوبه Tongue  Tongue  Big Grin

بیا از خانوادت جدا شو بچه خودم باش 4fvf
تو خودت بچه منی :|

خب بده مگه نوه دار بشیgrou

اینطوری میشم پدر بزرگ.. حس پیری بِم دست میده خو Confused

همین یکی کافیه ⌒.⌒

(24-04-2017، 13:36)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2017، 13:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه صحنه قشنگی 

اره از اون جمله بدون نیمار نفلشون میکنیم گفتنت تا دورویی ات خجالت نکش بگو رئالیم پس نشون میده هواداران رئال بی غیرتن غیرتتونم لو رفت
مخاطب من رعال بود..!
میتونی از حٌسین بپرسی..

همچین چیزایی ارزش دروغ نداره : )
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
رضا جان داداشمون بارسلوناییه Wink
مطمعن باش از خودمونه

باشه حسین داداش این دیروز کی بود بت گفت بدون نیمار نفلشون میکنیم
خوب منظورش این بود که بدون نیمار رئالی هارو نفله میکنیم بابا من میشناسم داداشمو تو گفت و گو ازاد گف بارساییه
اون روزی که با یووه بازی داششتیم 

سپاس شده توسط 尺ξžά ، ÆMÆշЇÑζ
(24-04-2017، 13:44)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب منظورش این بود که بدون نیمار رئالی هارو نفله میکنیم بابا من میشناسم داداشمو تو گفت و گو ازاد گف بارساییه

دمت گرم که حق گرایی ممنون از حسین  و دوستمون ایول که بارسایی بازی بعدی بارسا چهارشنبه  
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(24-04-2017، 13:48)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2017، 13:44)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمت گرم که حق گرایی ممنون از حسین  و دوستمون ایول که بارسایی بازی بعدی بارسا چهارشنبه  

Wink Wink Wink Heart خواهش میکنم داداش ممنون از شما برای اطلاع رسانیت Heart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان