امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝

(13-06-2014، 21:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـــــــــــآن ؟ (:

دیر رسیدی یه دختر خانوم داره باام بازی میکنه . برو بعدا بیا خوشگله //Big GrinAngel
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mr.Robot ، parmida.a
آگهی
(13-06-2014، 21:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم|:

ایمان الان حالت خوبه؟ میخوام یه چی بگم*-_-*

بگم؟/:

بگو . بگو . Sleepy

آبجیمو یادت میاد/:؟

فاطمه ..

آره؟
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(13-06-2014، 21:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم|:

بگم؟/:

بگو . بگو . Sleepy

فاطمه ..

آره؟

ابجیتو ؟

فاطمه کیه ؟

من الان یه ساعت فک کردم اسم تو رو یادم اومد ..

بگو از اول.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، parmida.a
مرضی مقاوم اصد>_<|:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، RedSparrow
(13-06-2014، 21:09)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:05)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــــــآن مرضیه فرزامو قورت میده-____-

MY NAME I S TINA

:|

نع باو :| فرزام خودیه ._. فوش هامونم شوخی اصد *._.*

من و قاطی خودت نکن ._.

میگن خـوبی بـه حیـوونـآت نیومده ! راس میگن *._.*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، RedSparrow
(13-06-2014، 21:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم|:

بگم؟/:

بگو . بگو . Sleepy

فاطمه ..

آره؟

ابجیتو ؟

فاطمه کیه ؟

من الان یه ساعت فک کردم اسم تو رو یادم اومد ..

بگو از اول.

گ×ه نخور-_-

باو یادت نمیاد تو چت روم|":
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(13-06-2014، 21:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـــــــــــآن ؟ (:

دیر رسیدی یه دختر خانوم داره باام بازی میکنه . برو بعدا بیا خوشگله //Big GrinAngel
دیدمت دادا =))))))))) I M A N نه ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، !~IмДи~!
(13-06-2014، 21:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:06)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:01)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 20:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوو گــاد .^. ببخشـید دَدی بزرگ :| سـآلگـرد 90 سالگیت موبـآرک !!Angel

مـوش .^.
ازین گوها نخوری دیه :| عفو شدی :|

حیف اسم حیوون ک بزارم رو تو -_-

خـف بمیر :| عمـتو عفـو کـن :|

پـوووففف :| تـو کـه خـودت حیوونی نیازی نیس اسمشو روت بزارم =|||
انقد بخور تا سیر شی :|

صد رحمت ب حیوونی مثه من تا آدمی لاشی ای مثه تو ـ-ـ

(13-06-2014، 21:05)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الــــــآن مرضیه فرزامو قورت میده-____-
تو حلقش جا نمیشه :v

گهه نخور عـَنـ*ـه نچسـب =||| از خودم در آوردم *-_-* PROBLEM ? -_-*

لـ*ـآشی مـنم دیگه نـه ؟کـُره بُـز *._.*
لقبای خودتو ب من نچسبون ـ^ـ
 سپاس شده توسط Dead Silence
(13-06-2014، 21:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 21:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـــــــــــآن ؟ (:

دیدمت دادا =))))))))) I M A N نه ؟

امیر کوجا بازی میکنید؟

بگید بیام بیلیارد ..

من بلدم^_^
 سپاس شده توسط Mr.Robot
هـوووی امیر -_-*

دستمو ببوس ! -_-*

پامـو مـآچ کــــــــــــن ||||||:

سریعععععععععععع ||||||||||:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان