28-09-2020، 22:22
(28-09-2020، 22:14)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:12)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2020، 22:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با پارسی جو
(28-09-2020، 22:09)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"мιѕтαкє"
اقا من میخوام ۸ گیگابایت رم دانلود کنم. از اونجایی که سایتهای ایرانی مصرفشون یک سومه میخوام از سایت ایران دان کنم. ولی میترستم کیفیتش پایین باشه. نظرت چیه؟
و اینکه امروز سی پی یو دانلود کردم با فرمت زیپ ولی فایلش خرابه و استخراج نمیشه. راهی هست که بتونم فیکسش کنم یا باید از اول دانلود کنم؟
از کجا میخای بفهمی این سایت سروراش تو ایرانه که اینو میگی؟
رام،رامه دیگه کیفیت پایین نداره که . ببین چ رامی میخای همونو دان کن .
بزن ری پیر کن ببین میشه
نه رام نه. رم ram نگو که نمیشه! نا امیدم نکن ):
پارسی جو:|
همین کارو میشه کرد !
یه توضیحی میدی بهم در این رابطه ؟ رمو سی پی یو تاجایی که میدونم سخت افزارن!
Google search
ولی ایدشونو دوست دارم !
میزنی رو دانلود، دانلود که تموم میشه لینک برای توضیحات بیشتر میدن. رو لینک که میزنی میبینی ویدئو فلان خواننده رو اورد.
هعی.. دنیاس دیگه