امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

※گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 274※

(13-10-2015، 21:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:08)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:03)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روش حساسم آ ._.

اونم همین طور:|||||||
پس چرا میزاره این نام کاربریش ُ بنویسه ؟ >_<
یه چند روز بالا سر شوورم نبودم آ !!!

عوضش کردم:V

اصن اسمشم نباید بنویسی :|
بگو گوگولی غزل :|

باشه...
:4fv:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober
آگهی
(13-10-2015، 21:09)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:05)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 20:59)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ساعت نه نیمه تازه>_< :N56:  cry girl

| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | 196
ภครเ๓ 136

من به شدت خوابم میاد-_-
بر بخواب (:
من نمیدونم تا 11 چیکار کنم خوابمم نمیاد کتابم ندارم بخونم:|>_<*
نمیشه کار دارم:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
از 5 صب رفتم دانشگا 4 برگشتم 6 رفتم بیرون نیم ساعت پیس برگشتم-_________________________-
خوابم میاد فردا باید پاور تحویل استاد بدم
این یه سالم بخونیم تموم شه راحت شیم-_________________-

5 صب میری دانشگاه:|

من جات بودم ترک تحصیل میکردم:|

5 ساله دارم میخونم بد زارت ترک تحصیل کنم؟؟؟
عاقلانس؟؟؟؟
(13-10-2015، 21:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:04)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:03)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 20:59)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | 196
ภครเ๓ 136

روش حساسم آ ._.

وااااااااا زیادی حساس شدیااااااااااااا Angry
میترسم تا چن وخ دیگه نزاری تو پ خ با من بحرفه:|||||||||
مروا هم خواهر زنشه دیگه:||||||||||
البته یه ذره بیشتر مراقب شوورت باش ممکنه یه غلطایی بکنه
احسان معذرت برا خودت گفتم:||||||||||||

حد داره -_-
چه غلطی کرده باز ؟
اون کمربندش کو ؟ :|
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، esiesi
(13-10-2015، 21:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روش حساسم آ ._.

حد داره -_-
چه غلطی کرده باز ؟

میدونی من چیکار میکنم:||||
نمیشه گف:||||
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، ( lιεβ ) ، # αпGεʟ ، sober ، esiesi
من برم محو شم.__.
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ ، sober
(13-10-2015، 21:11)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:09)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:07)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:05)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:02)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به شدت خوابم میاد-_-
بر بخواب (:
من نمیدونم تا 11 چیکار کنم خوابمم نمیاد کتابم ندارم بخونم:|>_<*
نمیشه کار دارم:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
از 5 صب رفتم دانشگا 4 برگشتم 6 رفتم بیرون نیم ساعت پیس برگشتم-_________________________-
خوابم میاد فردا باید پاور تحویل استاد بدم
این یه سالم بخونیم تموم شه راحت شیم-_________________-

5 صب میری دانشگاه:|

من جات بودم ترک تحصیل میکردم:|

5 ساله دارم میخونم بد زارت ترک تحصیل کنم؟؟؟
عاقلانس؟؟؟؟
5سال:|
(13-10-2015، 21:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ
:|

یادم باشه بهش این مورد و  بگم .. ._.
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، # αпGεʟ ، sober ، esiesi
@esiesi
: ))))))))))))))))))
(13-10-2015، 21:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حد داره -_-
چه غلطی کرده باز ؟

نگرانم کردی .. -_-
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، sober ، esiesi
(13-10-2015، 21:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:10)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ

یادم باشه بهش این مورد و  بگم .. ._.

بگو به احسان جان:|
دیگه هم از این حرکتای چیز نزن-__-
cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ

(13-10-2015، 21:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2015، 21:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حد داره -_-
چه غلطی کرده باز ؟

نگرانم کردی .. -_-

میدونم:|

شب شیک
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، Son of anarchy ، *VENUS* ، # αпGεʟ ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان