امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

(07-09-2014، 10:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:39)Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:37)Ɗαяк Qυєєη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمام چپ میبینه •_•

برو تو کلیپ های دیدنی از آپارات تاپیک بزن :|

میگم بیا دعوا نکنیم من این اکانتامون رو دوس دارم (..*)

کاملن واضحه گلم :|

من دعوا نکردم کِ ._.

منم دوسش دارم این اکانت رو !

حس خاصی نسبت بهش دارم :|

بابا آخه کلیپ نی -_- همش مضخرفه /:

(07-09-2014، 10:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان با من بودی؟

من نظری ندارم :|

تو ب خودت نگیر کسی ک باس ب خودش بگیره نگرفت دادا !

اها اوهوم
ببین برادر .-. ..

نصف تیکه هایی ک ملت میندازن با منن:|

الکی ب خودت نگیر ضایع میشی:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
آگهی
(07-09-2014، 10:41)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:38)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعوذوباالله 0_O

دختر مگه از جون خودت سیر شدی ؟ اول سر تورو میبره بعد من .

ارمیس ماله خودت . نخواستم . Big Grin

فزولی مهنـازو نکن -__<

_

پرند آرمیس رو بکن زن داییت {: واسه سینا خوبه .

رفیقم اومد دنبالم . بای بای . Big GrinAngel
عه..!
لازم نکرده
من 15 سالمه V:

جدی فک کردی میخواد بات ازدواج کنه:>
آخه كي با اخلاق گند سينا ميتونه بسازه
من از ادمه خزی مث تو بدم میاد نه دیگران
منم از آدم بد اخلاقي مثل تو بدم مياد
real eyes                  realize                     real lies
(07-09-2014، 10:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابااین امیر رو انقد اذیت نکنید>_<

گناه داره >_<

ده نفری میفتید روش:| ..

نگا امیر من یک پیشنهاد برات دارم .-. ..

V:هوم بگو؟

نگا میگم بیا ی فرقه بزن..

هم پول توشه ..

هم پیروان پیدا میکنی ..

اسمش میتونی بزاری فرقه خزیه یا مثلا خزلوژی .-.

رضا یکسره داری تیکه میندازی هی هیچی بت نمیگم
ی جا تموم کن دیع
خدایی الان دیه خز رو هم خز کردی با اجازه:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(07-09-2014، 10:44)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بکس
سلام خوش اومدي
real eyes                  realize                     real lies
(07-09-2014، 10:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:36)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گناه داره >_<

هم پول توشه ..

هم پیروان پیدا میکنی ..

ی جا تموم کن دیع
(._. )

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(07-09-2014، 10:43)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:42)Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا ؟ ..
بلع؟!
شما؟!

خنگول :|

خر :|

گاو :|

فلان فلان نشده :|

من کی میتونم باشم که تو رو میشناسم ؟ -_-

فاطی عینک دوست میداری ؟ :|

خنگول .. عینک پدر آدم رو در میاره ..

من ی ماه عینکی بودم داغون شُدم -___________-
 سپاس شده توسط Ɗαяк Qυєєη ، CTG
دعوا کتکیه منم میام
man amirrezam 16 sale va esteghlali va ahl mashhad !!!!!!!!!!!
چاکر پاکر نوکر پوکر همهHeart
(07-09-2014، 10:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گناه داره >_<

هم پول توشه ..

هم پیروان پیدا میکنی ..

ی جا تموم کن دیع
(._. )

(._.)++++++++>خزشو در اوردی
یالاAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، CTG
(07-09-2014، 10:45)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:41)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:38)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه..!
لازم نکرده
من 15 سالمه V:

جدی فک کردی میخواد بات ازدواج کنه:>
آخه كي با اخلاق گند سينا ميتونه بسازه
من از ادمه خزی مث تو بدم میاد نه دیگران
منم از آدم بد اخلاقي مثل تو بدم مياد
میخواد بدت بیاد میخواد خوشت بیاد واسه من مهم نی..!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان