امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 23:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخوندم فاطی !
آخه من بعضی از صحف هآ رو نمیخونم !
ببخشید !

بـاعـشه-__-

آشـتـی(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
اینجام میاد

به قول رفیقم اینجا هوا دو نفرس
[/quote]

گل گفتی آی گل گفتی!Smile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
خــدافض!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 169
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє ، The Darkest Light ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 23:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:57)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

به من چع ! اینآ منظور دآر گرفتن !
اون کلمه رو خودش قرمز کرده نع من ! -_-

حـرف نـزن کـه سـوتـی داغـونـی دادیع|:

منم میخواستم بگم ولی من کاری به کار کسی ندارم دیگه |: سوتی ببینم برا خودم میخندم |: !!

|: هیچی بد تر از اون موقع نبود |: !! نچ نچ !!!

بگم!؟ . . درباره خودمه ||: !!
بـگو بـگـو!!!
یه بار تو مدرسه داشتیم کتابخونه رو جمع و جور میکردیم یهو رو کتابی دیدم یه اسم نوشته !!
برگشتم گفتم عع اینو نیگا اسم داره پرنیا !! |: پرنیا برگشت گفت بزار برم به خانوم بگم رفت بگه من داشتم برا خودم این کتابارو جمع میکردم یهو یه دختره اومد گفت ایسان جون اون کتابه من کو؟ گفتم کدومو میگی؟ گفت همونی که اسم نوشته بود دیگه گفتم آهان صب کن !!

رفتم دنبال پرنیا |: اصن پرنیا پیدا نمیشد که |:

یهو گفتم خانم اون دختره اومد پیشه شما |: (اسمشو یادم رفته بود ) گفت کی |: گفتم کیرو میگم !! وایسید الان میگم |: اینو گفتم دیدم خانوممون داره چپ چپ نیگام میکنه |: هیچی دیگه سکوت کردم و خودم زدم به اونور ||: !!

(04-02-2014، 23:04)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ایمـآن ^_^

ایمان توی این آهنگایی که جدید خوندن و دانلود کردم خو /: همش میگه 13 22 |: یعنی چی؟!
سلام ..
13 92 میگه !

13 اسم کمپانی آلبومه !
13 با 92 = 1392 (:

ooo !! |: میگم چیشه همش میگه ! |: :| همشون هم میگن ! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 169
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(04-02-2014، 23:08)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجام میاد

به قول رفیقم اینجا هوا دو نفرس

گل گفتی آی گل گفتی!Smile
[/quote]

بابا عاشق خخخخخBig Grin
 سپاس شده توسط The Darkest Light
(04-02-2014، 23:06)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 23:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمـآن!؟ |: یـوهـو!؟ |: ایمـــــــآن !! . . . !! /:

جان ؟!

آهان ^_^ هع !! جونت بی بلا میگماا سید عباس رو میشناسی؟! |:

(04-02-2014، 23:06)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان

سلـآم (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 169
694 کاربر فعال در 15 دقیقه گذشته (69 عضو، 12 نفر از آن‌ها پنهان، و 621 مهمان).
Google، Bing، Yahoo!، Alexa Internet، #nIkI#، *M*، .Ò_Ó.، .رها.، aliasghar207، alireza.....، AMIRESESI، anaki، ark1، armin van beuorn، armin^، armit، ayda1383، Azarbayjanliam، ChaRisMa، Directioner girl، emad bmw، erfan troll، giant1000، hava 50، hely boy، Ho3ein 00، I r A n، kimia20، king0fkings، love 2012، m.abdollahi، mahdi525، matin.ss، maynaz90، MOHAMMAD MJ، MOMER، NICKOLAS، pink apple، saeidaz، saina00، sara-kabus، sheybolkhazib، shining، ZAHRA LOVE 1D، ~~sweet love~~، آناتای، آیدا jangi، ارمغان...، بی تو، دختر زیبا، رژان، ساکورا، شکوفه2، علیرضا0007، فریج مسی، نازی دخمل، نسی{نسترن} jc، نگارملک، ღஜممل کرمانیღஜ، ☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆، ☼ سلنا 1380 ☼
(04-02-2014، 23:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار تو مدرسه داشتیم کتابخونه رو جمع و جور میکردیم یهو رو کتابی دیدم یه اسم نوشته !!
برگشتم گفتم عع اینو نیگا اسم داره پرنیا !! |: پرنیا برگشت گفت بزار برم به خانوم بگم رفت بگه من داشتم برا خودم این کتابارو جمع میکردم یهو یه دختره اومد گفت ایسان جون اون کتابه من کو؟ گفتم کدومو میگی؟ گفت همونی که اسم نوشته بود دیگه گفتم آهان صب کن !!

رفتم دنبال پرنیا |: اصن پرنیا پیدا نمیشد که |:

یهو گفتم خانم اون دختره اومد پیشه شما |: (اسمشو یادم رفته بود ) گفت کی |: گفتم کیرو میگه !! وایسید الان میگم |: اینو گفتم دیدم خانوممون داره چپ چپ نیگام میکنه |: هیچی دیگه سکوت کردم و خودم زدم به اونور ||: !!

واعــی!!!|:
آیـسـان!D:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 23:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان ^_^ هع !! جونت بی بلا میگماا سید عباس رو میشناسی؟! |:

آره o_O
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
تفسیر آهنگ می کنین?:>

سلام!
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 169
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان