امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 243 «

ریدمـ ینی D:
 سپاس شده توسط Cigarettes.at.daybreak
آگهی
(14-06-2015، 17:46)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:40)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:21)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گُندهـ Hell§ اومد! ^_^
احترام بگزاریــد! ._.
زیرشی :V
با گُندهـ تر از خودت در نَیُفت!
برو با عروسکات بازی کُن! V:
بهـ ما نمیــخوری هــِهـ!x
اَمیر میتونی یه عددی رو هـــک کنی؟ مثلا بیشترش کُنی؟ :|| تو یه بازی!
برو خانوم معلم به دفتر مشقت برچسب صد افرین بزنه :V 
اره ._.
(14-06-2015، 17:48)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:46)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:40)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:21)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گُندهـ Hell§ اومد! ^_^
احترام بگزاریــد! ._.
زیرشی :V
با گُندهـ تر از خودت در نَیُفت!
برو با عروسکات بازی کُن! V:
بهـ ما نمیــخوری هــِهـ!x
اَمیر میتونی یه عددی رو هـــک کنی؟ مثلا بیشترش کُنی؟ :|| تو یه بازی!
برو خانوم معلم به دفتر مشقت برچسب صد افرین بزنه :V 
اره ._.
هِزار آفریـــن پِسر گُلــم►◄ 
یهـ پیشنهادی بهت میکنم توپ برو توی این بازی مستر نود بعد عددهای بعضیای ارزشمند رو تغیر بده اکانتتو بفروش پول در بیار از راه حَلال!
چطورهـ؟ ^_^
(14-06-2015، 17:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدمـ ینی D:

من بیشتر
(14-06-2015، 17:54)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدمـ ینی  D:

من بیشتر
گفتگو آزاد! =||
توالت نیست! :||._.!▲
 سپاس شده توسط CTG ، Cigarettes.at.daybreak
(14-06-2015، 17:54)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدمـ ینی  D:

من بیشتر

از اعتمآد به نفست خوشمـ میاد :|

ولی صد برابر اون من :|

جای اینکه اون پسررو بزنمـ  امیرُ زدمـ بعد امیرمـ تلافی کرد منو زد :||||

آخر اون پسره / دختره گفت خدا شفاتون بده :|

من هنوزمـ دآرمـ میخندمـ D:
 سپاس شده توسط ss.mu ، Cigarettes.at.daybreak
(14-06-2015، 17:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدمـ ینی  D:

من بیشتر

دُعاش خُداکنهـ مُستجاب شهـ! V:
 سپاس شده توسط ss.mu
(14-06-2015، 17:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدمـ ینی  D:

من بیشتر

با من بود خودمو زدم
(14-06-2015، 17:58)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدمـ ینی  D:

من بیشتر

با من بود خودمو زدم

بیاین یهـ دست بزنیم! شل
(14-06-2015، 17:59)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2015، 17:58)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدمـ ینی  D:

من بیشتر

با من بود خودمو زدم

بیاین یهـ دست بزنیم! شل

منو از بازی انداختن بیرون .. :|

به امیر بگو دوره بعد که چهار نفریمـ جور شُد بریمـ ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان