امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ

(03-07-2014، 13:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:42)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا اینجا ب جای سلام سپساس میدن:|

سلــآ عزیزمـــ

^ـ^*

خوبـی؟!

صبونـه خوردی؟! O_o

در واقع باس بگی نار خوردی؟

نـآهـآر خوردی؟یـآ روزه ای؟!

ار
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
بحث مسخرتون تو اعماق وجودم :|
 سپاس شده توسط #marya# ، F A R ! N
(03-07-2014، 13:42)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:39)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:36)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:33)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:32)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههه
من رز چیدم اونم رز نچینه ی موقع Big Grin
هههههه

منم رز چيدم -___-

ای باااااااااااباااااااااا
چندبار ب احسان گفتما گوش نداد اینم نتیجش Big Grin

وا چرا !؟

(03-07-2014، 13:36)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:33)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:32)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههههههه
من رز چیدم اونم رز نچینه ی موقع Big Grin
هههههه

منم رز چيدم -___-

وا چرا !؟

هیچی بابا
حالا واسه کی چیدی ؟Big Grin
اها اون ديگه واس بچه ها خوف نيس
سلام.
آدرس صفحه..

اینو صابر داد .

صبر کن بگردم صفحه ی چند بود لعنتی . .. اهههههههههههههه
(03-07-2014، 13:43)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:40)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:39)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههههه

منم رز چيدم -___-

خوووو ب من چه شماها باید با هم چک میکردید دیگه
حالا بیارید تقدیم کنید من قبول میکنمBig GrinBig Grin

برم روتو باو
عمرا من این دسته گلماو ب تو بدم Tongue
عزیز واسه یکی دیگش Wink
اهابببنيم كيميا فك كنم ابن احسان از منو تو بگيره تقديم يكي ديگه كنه به نظرت كيه !؟

نخیر از این وصله های ناجور ب من نچسبونیدDodgyDodgyBlushTongue
(03-07-2014، 13:46)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید دعا کنید اگه بشه میخوام یه مجلس برای نظارت

روی مدیرا بزنیم نماینده هاشم از کاربر های عادی !!!

وای وای مردم از خنده25r30

ظاهرا فقط توی سرودن اشعار استعداد نداری...
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 158(2 )ஜ۩۩ஜ 169

سپاس شده توسط #marya#
(03-07-2014، 13:46)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:44)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:43)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:40)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:39)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شارژتموم شد
لطف کردی ولی اس من ارسال نشده بود:)))

فحشم خوردی(:
بی ادب چی گفتی؟-_-

کله صبح برای تو بیدارشدم(:
ج ندادی رفتم حموم اوازخونی
کله صبح من خوابم:)
فکر گوش بقیه رو کردی اواز خوندی
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(03-07-2014، 13:47)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:43)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:40)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2014، 13:39)پسرک تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم روتو باو
عزیز واسه یکی دیگش Wink
اهابببنيم كيميا فك كنم ابن احسان از منو تو بگيره تقديم يكي ديگه كنه به نظرت كيه !؟

نخیر از این وصله های ناجور ب من نچسبونیدDodgyDodgyBlushTongue

25r30
ولی ما بهت شک داریم
پیگیری میکنیم جوابشم بهت میگیم با اجازه
رزی..؟!:*
(03-07-2014، 13:45)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم روتو باو
عزیز واسه یکی دیگش Wink

نمیدونم والا مشکوک میزنه بدجور Big Grin
حالا پیگیری میکنیم Big Grin
اره ديگه انگاري خيلي هم مشكوك ميزنه 
احسان بيا اينجا ببينم جواب بده ببينم چرا مشكوك ميزني 
نكنه ......نكنه .......

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان