امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 10:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن  اگـه کسی " اخطــار " داشته باشه نمیتونه نویسنده بشه ؟ :/
نه نمىتونه مگر با فعالىت بالا

پَ من میتونم نویسنده بشم *^_^* !!

آوآ اسپم اخطار داره دیگه :/

چرا اسپم میدید اخه ؟ :/

برا گفت گو؟

آرع ..!
cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 169
آگهی
(26-06-2014، 10:06)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اســـپم :|
به منــم داد ..!
خــــشن :/
اینجا اسپم دادی ؟! ..
آرع :|حــواسم بود داشـــتم با گوشی حرفـــ میزدم ..!
این دوست عــ*ــنترم ور ور حرف میزد !..
cry girl
محسن فک میکنمـ ایمان گفته بود که نیازی نیست هرکسی توی بخش گفتگو یه دستی ببره (: !

حالا بازم خودت میدونی ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Thyme ، First Star
امیر جان کسی با شما سخن گفت برادر من ؟ :/

انقد تو کار من دخالت نکن :/

اگه 100 تا پست الکی بدی ولی 100 تا بدی میشه فعالیت بالا ؟

بخش ادبیات بایستی تصاویرش زیاد باشه ... متناش زیاد باشه ..

روزی 2 تا پست تو ادبیات بدی غنیمته برادره من ..

نمیدونی سخن نگو (: !

درضمن :|تا سه روز پیش پستام 480 تا بود ... الان شده 533 (:

پَ هیس شید ... Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Thyme
دوستــــآن....بیــآیید برآی مفتــــی اسپــم و اخطـــآر اعصـــآب خود رآ خرآب نکنـــیم!
دآرین طبیــعت اعصــآب رو بهم میریزیــد!
 سپاس شده توسط melika79
(26-06-2014، 10:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خــوبی؟  *_*
فک کنمـ Wink

(26-06-2014، 10:02)melika79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظــورت دآوره خـآنوم؟؟
آره ._.

(26-06-2014، 10:03)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم راست یا نه اما واقعا باید به مسی افرین گفت خیلی ازش خوشم میاد

گفته من به دروازه بان  ایران گل نزدم به تیم ایران گل نزدم به فرهنگشون گل زدم
وطن فروش :|

یه مشت بی فرهنگ ریخته بودن تُ فیس مسی ..

اونا ایرانی نبودن .. اونایی که نزاشتن تا دقیقه های آخر مسی گل نزنه اونا ایرانی های واقعی بودن !
Undecided
واقعا؟برام عجیبه یعنی برن فحش بدن؟

اقا برید برید فحش بدید هعههه
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 10:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــــرضیه :|
من قــطع امـــید کردم :/
بیا نویـــسندگی رو ببـــوسیم بذاریــم کنار (:

من فعالیتم بالاس *^_^* !

کـــصافط :|
کوفـــتت شـــه !..
(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Dead Silence
(26-06-2014، 10:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَ من میتونم نویسنده بشم *^_^* !!

آوآ اسپم اخطار داره دیگه :/

چرا اسپم میدید اخه ؟ :/

برا گفت گو؟

من برای گفتگو انتخاب نشدم ..

اون وقت تو می خوای انتخاب شی ؟ :|

هع !

موفق باشی !

تو مگه چ طرفی هستی ؟
تو تو گفت گو 15 صفحه پست زدی؟
(26-06-2014، 10:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:04)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:00)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

خیلی باهوشی ._.

من فک نمیکردم اون باشه چون واقعا بیخیال بود :/
در اون مورد چیزی بهش نگفته بودی؟ ._.

نه ._.

تازه یه چیزی میدونست که هیچکی نمیدونه ._.
رمزتو همین الان عوض کن :/
 سپاس شده توسط First Star
(26-06-2014، 10:08)melika79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقــآ شُمـآ دیدین اصن دیشــبُ؟؟؟!!
اِهع اِهع آندو دآشت گریه میکرد
حقیقی کنــآر دروآرزه نشستــه بود...خعلــی دآغون...
اِهع اِهع

من دیشب گریه کردم میفهمی :|

افسردگی گرفتم ._.

میخواستم سیگاری بشم -_-

cry girl
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، melika79
(26-06-2014، 10:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:06)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اســـپم :|
به منــم داد ..!
خــــشن :/
اینجا اسپم دادی ؟! ..
آرع :|حــواسم بود داشـــتم با گوشی حرفـــ میزدم ..!
این دوست عــ*ــنترم ور ور حرف میزد !..
cry girl
محسن فک میکنمـ ایمان گفته بود که نیازی نیست هرکسی توی بخش گفتگو یه دستی ببره (: !

حالا بازم خودت میدونی ..

فاطی ینـــــی من عاشقــ توعـــم ..!
♥__♥
Unknown
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان