امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

(18-06-2014، 14:18)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:0
تادا؟!
لادن زنه پریا بوت! :0

لادن زنه من بود ._.
طلاق گرفتم با پری عروسی کردم .__.
الان 2تا بچه داریم ^_^

(18-06-2014، 14:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام تارا((:
سلام مرضی .__.
خوبی؟!
(18-06-2014، 14:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن و شوور ؟ ._.

تارا ؟ ._.

او گــــــــآد ! .-.

بله دیشب عقد کردیم .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 169
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence
آگهی
(18-06-2014، 14:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 14:18)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:0
تادا؟!
لادن زنه پریا بوت! :0

لادن زنه من بود ._.
طلاق گرفتم با پری عروسی کردم .__.
الان 2تا بچه داریم ^_^

(18-06-2014، 14:18)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام تارا((:
سلام مرضی .__.
خوبی؟!
(18-06-2014، 14:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن و شوور ؟ ._.

تارا ؟ ._.

او گــــــــآد ! .-.

بله دیشب عقد کردیم .__.

سَلـام._.

خوبم میسی._.

تُ چیطوری؟._.
 سپاس شده توسط T A R A
تـآرآ

پریا ک نوه ی منه ، دختر آوآ :||

چطور ممکنه ؟ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A ، melodi+
نورا مرلین منسون گوش میدی؟ :|||

ایول :>

مرضیه بیا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upcity.ir/ ._.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
:| دختر من چقد شوور داشته

منم عکسه آوآ رو دیدم ^_^*
البت ماله بچگیاش ^-^*
 سپاس شده توسط Dead Silence ، melodi+ ، Brooklyn Baby
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
M.K.N ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
T A R A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~RÕK$ÀÑÂ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ⁿâ$târàⁿ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツℒმMἶმツ 4 کاربر پنهان

به اینم میگن گفت و گو یه چیزی بگین !!!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(18-06-2014، 14:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرآ

پریا ک نوه ی منه ، دختر آوآ :||

چطور ممکنه ؟ :|
کلا فامیلیم .__.

(18-06-2014، 14:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام._.

خوبم میسی._.

تُ چیطوری؟._.

منم خوبم ._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
اینجا همه چی درهمه! ~___~
 سپاس شده توسط Dead Silence
(18-06-2014، 14:22)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا مرلین منسون گوش میدی؟ :|||

ایول :>

مرضیه بیا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upcity.ir/ ._.

یه چن روزه جو گیر شدم بعد رفتم آهنگاشو گوش دادم (:

ولی میترسم ازش /:

من نتیجه ی تارام ^-^

ما جد در جد تو فلش زندگی میکنیم :/
 سپاس شده توسط melodi+ ، T A R A
^_^
چقد رنگی رنگی داریم
:|
خدا زیادشون کنه¡ ^_^
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان