امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(14-10-2022، 10:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Sirvan10_a
ماشالا چقدر بزرگ شدی
ممنون Undecided Huh Huh
آگهی
(14-10-2022، 11:09)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2022، 10:54)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ᴀʀмɪss
تو یکسال ازم بزرگتر بودی یا ۲ سال؟/:

دوسال

نه حاجی من ۱۶ رو تموم کردم دارم میرم تو ۱۷
ینی تو ۱۹ سالته؟/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نُسخه [466] 167
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss
(14-10-2022، 10:04)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=277308&pid=3460794#pid3460794
چقد اسکول بودم خودم پست گذاشتم خودم اولین کامنتو برا خودم گذاشتم و بعدش دوباره جوابم دادم و این خیلی بدهTelegh_01
جالب بود مطالب ولی یه سوال دوست نمیتونست بیاد کلاس تو؟

که تو نری و اونارو تنها نزاری اون بیاد؟
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss
(14-10-2022، 11:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2022، 11:09)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسال

ینی تو ۱۹ سالته؟/:

مگه متولد ۸۶ نیستی؟

(14-10-2022، 11:35)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2022، 10:04)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=277308&pid=3460794#pid3460794
چقد اسکول بودم خودم پست گذاشتم خودم اولین کامنتو برا خودم گذاشتم و بعدش دوباره جوابم دادم و این خیلی بدهTelegh_01

نمیدونمTelegh_01
واسه چارسال پیشه یادم نی اصن
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(14-10-2022، 11:35)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2022، 11:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی تو ۱۹ سالته؟/:

مگه متولد ۸۶ نیستی؟

(14-10-2022، 11:35)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونمTelegh_01
عجب حله پس حالا کدوم انتخاب کردی؟
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss
(14-10-2022، 11:38)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2022، 11:35)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه متولد ۸۶ نیستی؟

نمیدونمTelegh_01

با یکی ک باش صمیمی بودم تو کلاسمون دوتایی رفتیم اون یکی کلاس
(14-10-2022، 11:40)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20221014-121710-Samsung-Internet.jpg
چرا انقد با زرد مشکل دارید؟ Telegh_59

مهم معرفت مومنه که باید رنگی باشه
وگرنه این لباسا به هیشکی وفا نکرده
ناشناس
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، آمین
(14-10-2022، 11:38)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه متولد ۸۶ نیستی؟

نمیدونمTelegh_01

نه باوا کی گفته ۸۶؟/:
۸۵ام

(14-10-2022، 11:42)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2022، 11:40)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20221014-121710-Samsung-Internet.jpg
چرا انقد با زرد مشکل دارید؟ Telegh_59

مهم معرفت مومنه که باید رنگی باشه
وگرنه این لباسا به هیشکی وفا نکرده

خیلی باحال بود بنازمTelegh_01
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه [466] 167
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss ، Mohlek
اروم باش
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss ، ѕααяeη
(14-10-2022، 11:57)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باوا کی گفته ۸۶؟/:
۸۵ام

پس الان یا باید دهم باشی یا یازدهم

@Emmɑ
اره دقیقاTelegh_01
 سپاس شده توسط Emmɑ ، BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان