امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳»

Hi...
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، شـــقآیــق ، Medusa
آگهی
(02-07-2021، 11:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاییہ ک @Musalick معلوم نیس پسرہ یا دختر
با چه منطقی اینو گفتی ؟ Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(02-07-2021، 12:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 11:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام چرا نمیگی دختری
و اسم واقعیت حاتمه

Telegh_44Telegh_44Telegh_44
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(02-07-2021، 12:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 11:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من زیاد زدم ولی فک کنم نصفش غلطه
خدایی از ۹۹ سخت تر بووددد
ن ایشالا ک زیاد غلط نزده باشی
من زیستو زیاد زدم خدا کنه خیلی غلط نباشه تووووش :crying:
بز تحلیلا بیاد برم بخونم ببینم راس میگی یا ن

عجیبه الان هیچ کدوم از کارایی ک میخواستم بکنم ب دلم نمیشینن@_@

(02-07-2021، 11:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی
بزار ببینہ بعدش
فوقش یا یکی پاکش میکنہ یا بن میشم دیگ
چرا سپاس ندادی نامرد؟

ن با این کار بن نمیشی فقط بعدش میاد بهت ثابت کنه پسره از ما گفتن بود :25r30:
چون نامردم دیگه :D

@Musalick
ژووووون :<
:/
اونایی کہ سپاس نمیدن ... تک تکشون
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، shghyegh
(02-07-2021، 13:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 12:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام چرا نمیگی دختری
و اسم واقعیت حاتمه

ووییی ینی من دخملم ؟ ^^ 49
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Medusa ، shghyegh
(02-07-2021، 12:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hi...

Yooooo
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(02-07-2021، 13:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 13:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام چرا نمیگی دختری
و اسم واقعیت حاتمه

ووییی ینی من دخملم ؟ ^^  49

پ.خ فحش ازاده؟Telegh_01Telegh_44

با چه منطقی اینو گفتی ؟ :telegh_01:

@امیر539 گفتہ دختری و اسمت رومیناست
خخخخخ
(02-07-2021، 13:01)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 12:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ایشالا ک زیاد غلط نزده باشی
من زیستو زیاد زدم خدا کنه خیلی غلط نباشه تووووش crying
بز تحلیلا بیاد برم بخونم ببینم راس میگی یا ن

عجیبه الان هیچ کدوم از کارایی ک میخواستم بکنم ب دلم نمیشینن@_@

ن با این کار بن نمیشی فقط بعدش میاد بهت ثابت کنه پسره از ما گفتن بود 25r30
چون نامردم دیگه  Big Grin

@Musalick
ژووووون :<
:/
اونایی کہ سپاس نمیدن ... تک تکشون
حقیقتا اگه بن و اینا در کار نبودی خیلی علمی و فیزیکی ثابت میکردم پسرم ولی خب دیگه محدودیته و شرمنده ... Telegh_01

(02-07-2021، 13:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 13:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووییی ینی من دخملم ؟ ^^  49

پ.خ فحش ازاده؟Telegh_01Telegh_44
نه تنها آزاده بلکه پاداش الهی هم داره Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، shghyegh
(02-07-2021، 12:51)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 12:44)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوریه به ما هم یاد بدین._.

همون اموجیای گوشیه

عه
بقیه هم میشن؟
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان