امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(09-04-2014، 19:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا رفتن ؟!

بیرون نمی دونم

(09-04-2014، 19:12)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتم که می خوام برم
گفتم الان که حرف نزدم رفته بودم میوه می چیدم
البت اگه یهو آف شدم یعنی اومدن مهمونامون

اهاع

مامانی من شوور می خوامBig Grin
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
صب کن:
اینو بزارBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/23602475529727037860.jpg
یا اینTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/75925489034713506191.png
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 167

(09-04-2014، 19:15)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:14)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:13)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:12)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:11)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلع-_-

کـی چی گفتـع ؟؟ چـی کـی گفتـع ؟ ||||=
نماز خوندی ؟-_-

نـع ((:
میدونستم جوابت اینع-_-

چند سالتع؟هان؟

خدافض .................
اینـآ همـش استـرسه ازدواجـه (:
|:
اهـــــــوووووووووم ملیتــــــــآ ^_^

ن بـآو کجا بری تازه هستیم تا ساعت 11 ،12 ^.^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
هعــــــــــــــــــــی
دافظ !cof
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Dead Silence
(09-04-2014، 19:09)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

سـلـام عـاقـا مـاکـان!! ((:

(09-04-2014، 19:11)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم : )

مـن فـاخـتـی ام زن لـویی ام و تو لویی رو دوس نداری!! _-_ هیییممم||:
 سپاس شده توسط M.K.N
(09-04-2014، 19:17)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.8pic.ir/images/75925489034713506191.png
دیگه انقدر بهت علاقه نداره که عکستو بزاره رو امضاش.....

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
پــآری کـآر زشــتیــه {: ..
(09-04-2014، 19:16)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2014، 19:09)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-
عــه بـآز ایــن عـلامــت و گـذاشــتی کـع .. {: ..
مــن هــر موقـع تورو دیدَمــ ایــن طوری گـذاشــتی ""-__-"" ..
حــآل وللش ((: درود !

هروقت گذاشتم الکی بود-__-
ولی الان دقیقا همینجوریم -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(09-04-2014، 19:16)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید به سوالای من جواب بدید ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=43555
با اینکه زیاد نمیشناسمت ولی ازت خوب گفتم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان